Şehinşahla feat atmasının Reynmenle attığı featten farkını görmüyorum.abi müziklerini mi karşılaştırıyom?
HAHAHA bir Şehinşah haterı daha şehinşah istila, hiphop okulu bir dinle bakiyim kim hata yapıyormuş dinle gel hadi bekliyorum.Ufo361 dün sabah İstanbul'a geldi ve dün gece de bu fotoğrafı paylaştı. Feat gelcek gibi duruyor.
Şahsi düşüncem: Ufo'nun yaptığı hatalardan biri olacak. Benim için Future, Gunna, Quavo, Migos ile çalışmış biri olarak Şehinşahla feat atmasının Reynmenle attığı featten farkını görmüyorum.
Türkiyede en iyi ikili olarak Ezhel'di, Ezhel'le zirvede bırakmalıydı. Belki yaptığı müziğin uyuştuğu Khontkar gibi bir isimle de feat atabilirdi.
Lights Out'un yerini hiç bir şey tutamayacak Lights Out 2.0 mı bee üff
Alıntıyı görüntüle
ün, para, şöhretŞehinşahla feat atmasının Reynmenle attığı featten farkını görmüyorum.
ben mi şehinşah hater'ıyım?HAHAHA bir Şehinşah haterı daha şehinşah istila, hiphop okulu bir dinle bakiyim kim hata yapıyormuş dinle gel hadi bekliyorum.
Benim anlatmak istediğimde buydu şuan ufo şehinşahla feat atıcam diye havalarda uçuyordurHAHAHA bir Şehinşah haterı daha şehinşah istila, hiphop okulu bir dinle bakiyim kim hata yapıyormuş dinle gel hadi bekliyorum.
Reis değilsen de kendinle çelişiyorsun.ün, para, şöhret
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben mi şehinşah hater'ıyım?
Şehinşahı sevebilirsin yada sevmeyebilirsin o senin bileceğin bir iş ama burada gelip de ufo'nun şehinşahla feat atmaması gerek onu reynmenden farkını göremiyorum demen hata
Reis değilsen de kendinle çelişiyorsun.
Şehinşahı sevebilirsin yada sevmeyebilirsin o senin bileceğin bir iş ama burada gelip de ufo'nun şehinşahla feat atmaması gerek demen hata
Şahsi düşüncem: