Neler Yeni

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
ABD ve İngiltere aynı değil miydi lo
Harbi şaka maka oraya ilk İngilizler gitti yerli halkı katletti ve ülke kurdu. :uzgunpeepo:
İngilterenin sinsi olduğunu ve bu şekilde dünyayı yönettiğini düşünüyorum
(Dünya siyasetinden anlamıyorum bu sadece benim saçma kişisel düşüncem)

The Batman

80+ Silver
Evet arkadaşlar o yere göğe sığdırılamayan Rusya'nın iki günde geldiği haldir. Rus Rublesi bir günde %28 değer kaybederek 1$ = 104 Ruble oldu. Peki Rus hükümeti, bizi kimse yıldıramaz bu balon bir değer kaybı biz süper gücüz mü dedi? hayır Faizi %9.5'den %20'ye çıkardı. Daha devamı da gelebilir bu savaş Rusya'ya ağır bedeller ödetecek gibi.

Dediğim gibi savaş akıl oyunudur aklı olan kazanır.
Dünya onlara yaptirim yapiyor hadi onlar o yüzden kötü bizim
Evet arkadaşlar o yere göğe sığdırılamayan Rusya'nın iki günde geldiği haldir. Rus Rublesi bir günde %28 değer kaybederek 1$ = 104 Ruble oldu. Peki Rus hükümeti, bizi kimse yıldıramaz bu balon bir değer kaybı biz süper gücüz mü dedi? hayır Faizi %9.5'den %20'ye çıkardı. Daha devamı da gelebilir bu savaş Rusya'ya ağır bedeller ödetecek gibi.

Hicbirsey olmaz rusya Ukrayna'yi aldiktan sonra hepsini kaldirirlar hepsi zaman meselesi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,221
İsim
Diyarhan

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,196
İsim
Kadir
Screenshot_3.png

Almanya çok büyük yatırım yapma kararı almış miktar çok büyük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Rusya balonu.patladi .(nükleer bomba atarsa farklı tabi)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sen önce benim soruma cevap ver! Dünyanın en güçlü 2. ülkesinin cevabını bekliyorum? Yoksa verecek cevabın yok mu?
O kadar uçmuşsun ki Rusya'ya dünyanın en güçlü 2. Ülkesi diyorsun ve en güçlü ülkeleri Google dan aratacak kadar onu bile düşünemiyorsun sen kimsin de ben senin soruna cevap vericem. Ve o kadar da arsizsin ki yorumlarından cahillik akmasına rağmen insanlar senden uzak durmaya çalışıyor ama halen insanların damarıma basmaya çalışıyorsun sana izin veriyorum git bir nefes al ve kendini geliştirmek için okuma yap.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Rusya halk olarak bir 100 yıl daha patates yer ancak yine kalkınır. O kadar maden doğal kaynak sahibi bir ülke ve dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip olan ülkeden bahsediyoruz. Rusya Türkiye değil arkadaşlar, Ekonomik yaptırımlar bir işe yaramaz. 20 yıl sefalet çekerler 21. yıl kalkınırlar.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hiçbir şekilde mantıklı hareket etmedi bilmiyorum hala saldırmaya devam ediyor bunca yaptırıma rağmen yakında belli olur

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Ukrayna İle Rusya Masaya Oturmuş Bakalım Neler Olacak ?

Top Bottom