Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,335
Anlıyorum hocam. Derinsiniz biraz biliyorsunuz bu işleri.Ne demek istediğim pek anlaşılmamış TSK da birilerinin emrinde mesela![]()
Anlıyorum hocam. Derinsiniz biraz biliyorsunuz bu işleri.Ne demek istediğim pek anlaşılmamış TSK da birilerinin emrinde mesela![]()
Vallahi derin olduğumdan değil de hakikaten ben de aynen böyle düşünürdüm bu kadarı da olmaz derdim oluyormuş. Olunca herkes görecek aklına yaz bunu unutma.Anlıyorum hocam. Derinsiniz biraz biliyorsunuz bu işleri.
Eğer eski 1. veya 2. dünya savaşı sıralarında olduğu gibi hele 1. dünya savaşında bir savaş olsaydı yani bugünkü teknolojiler hariç o zamanların teknolojisi ile savaş olsaydı bende pilot olmak isterdim savaşta ama artık savaş online oldu resmen Atatürk gibi bir insan cephedeyken şu an liderler diğer ülkelerin hava sahasına girmeye korkuyor madem korkacaksın niye savaşıyorsun madem savaşıyorsun neden korkuyorsunçocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım
Eski bir MSÜ öğrencisi olarak bunu aklıma yazıyorum hocam. Muhtemelen siz benden iyi biliyorsunuz.Vallahi derin olduğumdan değil de hakikaten ben de aynen böyle düşünürdüm bu kadarı da olmaz derdim oluyormuş. Olunca herkes görecek aklına yaz bunu unutma.
Güzel bir hayat yaşayamadım üstteki ler halk ile dalga geçiyor yolda bile rahat yürüyemiyorum zenginler için kanımı dökmemNe düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse![]()
Türk Milliyetçisi Biriyim İktidarı Ne Kadar Sevmesemde Sonuç Olarak Vatanım Burası Benim İsterse Diktatör Olsun Başta İster En Solcusu Farketmez Her Türlü Vatan İçin Savaşırım Bu Vatan İçin Savaşmam Diyenlerde Tamamen Vatan Haindir Gözümde Siyaseti Bahane Sürüp Savaşmam Diyip Boş Yorumlara Gerek Yok Rte Başta Diye Mesela Yada Ekonomi Kötü Diye Vatana Sahip Çıkmicak Mıyız ? Bu Kaçarım Diyenlerin Suriyelilerden Farkı Yok BenceNe düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse![]()