Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 35,208
Silah sesi duyduğum an Ege'den karşıya doğru yüzmeye başlarım
Kimse ülkeyi her ne olursa olsun sevmek zorunda değil. Devlet ayrı hükümet ayrı hikayesi de boş. Bu hükümet gökten zembille inmedi ya senelerdir bu halk secmedi mi rezil hükümeti. Her şeyi batırdıktan sonra bu ülkenin kaymağını yiyen kesim uçacak ben burada kalayım kalmazsam da vatan hainiyim öyle mi. Ne güzel iş ya her ne olursa olsun gariban kesim sorumluluk altında nedense.Türk Milliyetçisi Biriyim İktidarı Ne Kadar Sevmesemde Sonuç Olarak Vatanım Burası Benim İsterse Diktatör Olsun Başta İster En Solcusu Farketmez Her Türlü Vatan İçin Savaşırım Bu Vatan İçin Savaşmam Diyenlerde Tamamen Vatan Haindir Gözümde Siyaseti Bahane Sürüp Savaşmam Diyip Boş Yorumlara Gerek Yok Rte Başta Diye Mesela Yada Ekonomi Kötü Diye Vatana Sahip Çıkmicak Mıyız ? Bu Kaçarım Diyenlerin Suriyelilerden Farkı Yok Bence
Kardeşim Sana Laf Anlatamicam Bu Ülke İçin Savaşmam Diyenlerdensen Vatan Hainisindir Atatürkçüyüm Diye Sağda Solda Gezen Tiplerdensindir Kesin Ama İş Vatan Olunca Suriyelilerden Farkın Yok Atatürk Bu Toprakları Savaşarak Kazandı Eski Atalarımızda Osmanlı Zamanı Olsun Daha Öncesi Olsun Bu Cennet Vatanı Gidipde Siyaset Uğruna Yedirmem Ben Kimseye Suriyeliler Bu Ülkeye Geldi Diye Rahatsızsın Ya Mesela Savaşmassan Sende Onlar Gibi Olacaksın İşte Senin Farkın Ne Olacak Ama Gelip Diyorsun Ki Ben Savaşmam Kusura Bakma Kardeşim Öyle Bir Hayat Yok Seni Hangi Ülke Alacak Nereye Kaçıyon Öyle Hayat Varsa Şimdi Git Burdan Neyi Bekliyon Madem Ülke Bu Kadar Kötü Madem Bu Kadar Yaşanmaz Gidin Kardeşim Savaş Çıksa Zaten Sizin Gibiler İlk Bu Ülkeyi Düşürür Dış Savaştan Çok İç Savaş Çıkar Ülkeyide Sevmek Zorundasın Ekmeğini Yediğin Suyunu İçtiğin Yaşadığın Ülkeye Hizmet Edip Sevmek Zorundasın Bu Ülkeyi Kim Sevmez Biliyor Musun? Yabancılar - Hainler - Teröristler Sen Bu Ülkenin Evladı İsen Sevmek Zorundasın Kusura Bakma Devlet İktidar İşide Hikaye Diyorsun Devlet Sensin Zaten Rte Gidecek Birgün Sen Her Zaman Burda Var OlacaksınRahatsızsınKimse ülkeyi her ne olursa olsun sevmek zorunda değil. Devlet ayrı hükümet ayrı hikayesi de boş. Bu hükümet gökten zembille inmedi ya senelerdir bu halk secmedi mi rezil hükümeti. Her şeyi batırdıktan sonra bu ülkenin kaymağını yiyen kesim uçacak ben burada kalayım kalmazsam da vatan hainiyim öyle mi. Ne güzel iş ya her ne olursa olsun gariban kesim sorumluluk altında nedense.
Gidip savaşcam beni öldürcekler şehit olacam vatan icin sonra beni öldüren gelecek sayın denip meclise giricek çok beklersiniz direk kaçın bu ülkeden bı bok olmaz halkı iyi ama ulke bokNe düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse![]()
Boşa vakit harcayıp sinirlerini bozma hocam. Laf anlatmaya çalıştığın kişinin düşüncesi değişmeyecek. Yazılarından vs. anlaşılıyor zaten.Kardeşim Sana Laf Anlatamicam Bu Ülke İçin Savaşmam Diyenlerdensen Vatan Hainisindir Atatürkçüyüm Diye Sağda Solda Gezen Tiplerdensindir Kesin Ama İş Vatan Olunca Suriyelilerden Farkın Yok Atatürk Bu Toprakları Savaşarak Kazandı Eski Atalarımızda Osmanlı Zamanı Olsun Daha Öncesi Olsun Bu Cennet Vatanı Gidipde Siyaset Uğruna Yedirmem Ben Kimseye Suriyeliler Bu Ülkeye Geldi Diye Rahatsızsın Ya Mesela Savaşmassan Sende Onlar Gibi Olacaksın İşte Senin Farkın Ne Olacak Ama Gelip Diyorsun Ki Ben Savaşmam Kusura Bakma Kardeşim Öyle Bir Hayat Yok Seni Hangi Ülke Alacak Nereye Kaçıyon Öyle Hayat Varsa Şimdi Git Burdan Neyi Bekliyon Madem Ülke Bu Kadar Kötü Madem Bu Kadar Yaşanmaz Gidin Kardeşim Savaş Çıksa Zaten Sizin Gibiler İlk Bu Ülkeyi Düşürür Dış Savaştan Çok İç Savaş Çıkar Ülkeyide Sevmek Zorundasın Ekmeğini Yediğin Suyunu İçtiğin Yaşadığın Ülkeye Hizmet Edip Sevmek Zorundasın Bu Ülkeyi Kim Sevmez Biliyor Musun? Yabancılar - Hainler - Teröristler Sen Bu Ülkenin Evladı İsen Sevmek Zorundasın Kusura Bakma Devlet İktidar İşide Hikaye Diyorsun Devlet Sensin Zaten Rte Gidecek Birgün Sen Her Zaman Burda Var Olacaksın
Doğarken neyi seçebiliyorsun ki? Ama bunu seçebilirsin.Doğarken seçmediğim ülke için savaşmayı tercih etmiyorum
Haklısın Zaten İsminin Hakkınıda Veren BirisiBoşa vakit harcayıp sinirlerini bozma hocam. Laf anlatmaya çalıştığın kişinin düşüncesi değişmeyecek. Yazılarından vs. anlaşılıyor zaten.
Tabi ya onlar gibi olacam. Ben Suriyeliler gibi olsam sirk gibi enayi bir ülke bulacam da onlar da bana bakacak zaten. Suriyeliler gibi olsan iyi. Asıl sen vatan hainisin ki ulkeyi bu hale getirenler den ziyade onların pisliğini temizlemek istemeynleri hain yerine koyuyorsunKardeşim Sana Laf Anlatamicam Bu Ülke İçin Savaşmam Diyenlerdensen Vatan Hainisindir Atatürkçüyüm Diye Sağda Solda Gezen Tiplerdensindir Kesin Ama İş Vatan Olunca Suriyelilerden Farkın Yok Atatürk Bu Toprakları Savaşarak Kazandı Eski Atalarımızda Osmanlı Zamanı Olsun Daha Öncesi Olsun Bu Cennet Vatanı Gidipde Siyaset Uğruna Yedirmem Ben Kimseye Suriyeliler Bu Ülkeye Geldi Diye Rahatsızsın Ya Mesela Savaşmassan Sende Onlar Gibi Olacaksın İşte Senin Farkın Ne Olacak Ama Gelip Diyorsun Ki Ben Savaşmam Kusura Bakma Kardeşim Öyle Bir Hayat Yok Seni Hangi Ülke Alacak Nereye Kaçıyon Öyle Hayat Varsa Şimdi Git Burdan Neyi Bekliyon Madem Ülke Bu Kadar Kötü Madem Bu Kadar Yaşanmaz Gidin Kardeşim Savaş Çıksa Zaten Sizin Gibiler İlk Bu Ülkeyi Düşürür Dış Savaştan Çok İç Savaş Çıkar Ülkeyide Sevmek Zorundasın Ekmeğini Yediğin Suyunu İçtiğin Yaşadığın Ülkeye Hizmet Edip Sevmek Zorundasın Bu Ülkeyi Kim Sevmez Biliyor Musun? Yabancılar - Hainler - Teröristler Sen Bu Ülkenin Evladı İsen Sevmek Zorundasın Kusura Bakma Devlet İktidar İşide Hikaye Diyorsun Devlet Sensin Zaten Rte Gidecek Birgün Sen Her Zaman Burda Var Olacaksın
İsmime bakınca kendi adini gormussundur bakıp kendini akıllı san diye öyle yaptımHaklısın Zaten İsminin Hakkınıda Veren Birisi![]()
Ülkeyi Savunan Zihniyet Hain OlmuşTabi ya onlar gibi olacam. Ben Suriyeliler gibi olsam sirk gibi enayi bir ülke bulacam da onlar da bana bakacak zaten. Suriyeliler gibi olsan iyi. Asıl sen vatan hainisin ki ulkeyi bu hale getirenler den ziyade onların pisliğini temizlemek istemeynleri hain yerine koyuyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İsmime bakınca kendi adini gormussundur bakıp kendini akıllı san diye öyle yaptım![]()
AHAHAHAHAHA Kral Espiri İşini Sal Ya İlkokul Espirileri Sarmıyor Sen Kendin Çok Akıllıysan Kanka İsmini Böyle bir şey Yapman Zaten Ama Kendini Yansıtan Bir İsim Seçmişsin Hani Bir İnsan Açık Açık Bu Kadar İsmimin Hakkını Veriyorum DemezTabi ya onlar gibi olacam. Ben Suriyeliler gibi olsam sirk gibi enayi bir ülke bulacam da onlar da bana bakacak zaten. Suriyeliler gibi olsan iyi. Asıl sen vatan hainisin ki ulkeyi bu hale getirenler den ziyade onların pisliğini temizlemek istemeynleri hain yerine koyuyorsun
İsmime bakınca kendi adini gormussundur bakıp kendini akıllı san diye öyle yaptım![]()
Seviyorum ama asla savaşmam anında İsviçre'ye giderim.Ne düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse![]()
HaklıTabi ya onlar gibi olacam. Ben Suriyeliler gibi olsam sirk gibi enayi bir ülke bulacam da onlar da bana bakacak zaten. Suriyeliler gibi olsan iyi. Asıl sen vatan hainisin ki ulkeyi bu hale getirenler den ziyade onların pisliğini temizlemek istemeynleri hain yerine koyuyorsun
Yaw Bağırtma Hönkürtme Hacı Ya Sen Kimsin İsviçre Seni Alsın Gidebiliyorsan Şimdi GitseneSeviyorum ama asla savaşmam anında İsviçre'ye giderim.
Haklı
Hocam vatandaşlığım var çifte vatandaşlık o sayede sadece Türk vatandaşı olsaydım anca Gürcistan'a giderdim.Yaw Bağırtma Hönkürtme Hacı Ya Sen Kimsin İsviçre Seni Alsın Gidebiliyorsan Şimdi Gitsene
Oğlum İnsanlar Vallaha Çok Garip Bir Zihniyette Ya Adam Savaş Çıkarsa İsviçreye Gideirm DiyorHayallere Bak
Bende Norveçe Kanzi Beni Kırmızı Halı İle Bekliyorlar Karşılamak İçin Zaten
Forumun Yaş Ve IQ Ortalaması Kaça Düştü Acaba Çok Merak Ediyorum
O Zaman Tr'de Ne İşin Var Hocam?Hocam vatandaşlığım var çifte vatandaşlık o sayede sadece Türk vatandaşı olsaydım anca Gürcistan'a giderdim.