🔥İndirim ULTIMEA AURA A60 7.1 Dolby Atmos Soundbar 9.899₺ 🔥

23000 tllik hangi rakibinde 4” subwoofer var ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apollo modelde 6.5” sub sürücü var. Diğerleri 5.25 ve 4” çoğu model. Apollo s70 modeli dışında bir model tercih etmezdim zaten fiyatlar da yakın. Stokta olmayan modelleri pek incelemedim.
Çoğu modelinin woofer çok büyük değil çünkü compact ve temiz sese odaklanılmış.

Zaten bu kadar compact olmasına rağmen 300-400W RMS sağlıyorlar. Tabi bunlar üst modelleri değil.

X serisi ve Poseidon serisi baya iyi ama ya hiç yok ya da tek tük model getirmişler.

Son düzenleme:
Screenshot_1.webp

Çoğu modelinin woofer çok büyük değil çünkü compact ve temiz sese odaklanılmış.

Zaten bu kadar compact olmasına rağmen 300-400W RMS sağlıyorlar. Tabi bunlar üst modelleri değil.

X serisi ve Poseidon serisi baya iyi ama ya hiç yok ya da tek tük model getirmişler.
hocam şimdi amacına göre konuşmak lazım. Müzik dinlemek için üretilmiş cihazlar değiller ki müzik dinlemek için stereo hoparlör daha iyi. 7.1 5.1 sistemi film için düşününce de 4” sub bir salonda ne kadar tatmin eder ki film izlerken.

evet bu modeller daha iyi duruyor ama fiyatları nasıl acaba.

Ben ultima s80 aldım. Kronik sorunu var yazılım güncellemesi öncesi arka hoparlörler cızırtılıydı. Güncelleme sonrası o geçti sub da arka fon uğultusu ve konuşma cızırtısı vardı. İade ettim. Çok üzdü. Çok hevesle almıştım. 990f 34e inmişti almadım ***** gibi, şimdi bir daha düşer mi diye bekliyorum. Kronik sorun özellikle s80 de var galiba belirteyim. Sorun hariç kaliteli güzel bir üründü

Ben ultima s80 aldım. Kronik sorunu var yazılım güncellemesi öncesi arka hoparlörler cızırtılıydı. Güncelleme sonrası o geçti sub da arka fon uğultusu ve konuşma cızırtısı vardı. İade ettim. Çok üzdü. Çok hevesle almıştım. 990f 34e inmişti almadım ***** gibi, şimdi bir daha düşer mi diye bekliyorum. Kronik sorun özellikle s80 de var galiba belirteyim. Sorun hariç kaliteli güzel bir üründü
Ben de Q990F bekliyorum ama düşmeyecek gibi. Yüzde yirmi indirim ve yüzde on indirim kuponu var Samsung İnternet sitesi üzerinden yüzde yirmi ile 38.500 gibi bir rakama geliyor üstüne 1000 tl puan var. Alayım diyorum ama bilmiyorum kararsızım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,334
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri