🔥İndirim ULUGAMES 2.ÜRÜNE %70 %90 1 ALANA 1 BEDAVA PATRON ÇILDIRMIŞŞŞŞ KOŞŞŞŞŞ

ben x21 mouse lardan aldım yazılımı yok uyduruk bir sitesi uyduruk bir yazılıma sahip bir mouse diğerlerine bir şey diyemem görmedim duymadım ama bendeki durum bu ulugames ten aldım

alım yapacak arkadaşlar konuya alacakları ekipmanı yazarsa, kendinize ortak bulmuş olursunuz. 1 alana 1 bedavadan herkes faydalanmış olur.

Dermoshark m3 4k mouse satan bi site vardı.
Orada da her şey 2 yıl garantiliydi.
Ne telefona bakan vardı ne de adres diye belirtilen yerde firma.
Bu satıcı ya o ya da onun bir türevi olabilir.
Çok kazıklandı o zaman millet.
O mouseler hep arıza verdi.
Benimde scroll tuşu bozuldu ben kendim Çin'den micro switch aldım bir elektronikçiye yaptırdım hala kullaniyorum. Ama bin liraya aldığım glorious mouse bu 4k mousedan çok daha iyi ve ucuz. Size tavsiyem bu tarz skim sokum markalardan uzak durun.
wraithden bunu almayı düşünüyorum ama

Birileri ebeveynlerine sert yorum istiyor belli.
Egonu tatmin ediyosan, ancak burada edersin moderatör kardeş! Kim olduğunu da yaz bari bilelim...

Alınabilecek tek ürün görmedim. Boş konu.

E-yoozo x44 modelinden çektim iki tane paw3395 dediler bakalım

Ekler

• IMG_5575.webp
    IMG_5575.webp
    46.6 KB · Hit: 39
ssite niye böyle f5 atınca sağ tıklayıp incele kısmına girebiliyorsun ama girdiğin gibi google a atıyor sanki çok kurcalamayın der gibi

Temmuz ayında alışveriş yapmıştım. İyzico+parolapara ile çok ucuza geldiği için tercih ettim. 3 günde elime ulaştı ve kargolamada herhangi bir sıkıntı yoktu. Aldığım üründede geldiği günden beri herhangi bir sorun yaşamadım bu yüzden garanti sürecinin nasıl işlediğini bilmiyorum.

satamadıkları depoda küf kokmuş ürünleri bu şekil elden çıkarıyorlar. bravo güzel plan tebrikler müdür :D

E-Yooso X-44 alınır mı beyler 2 tanesi kargo dahil 1750 tl oluyor. Elimde bir adet klavye var fazladan gelen 1 mouse onunla kombo yapıp satarım diğerini de kullanırım diye düşündüm

E-Yooso X-44 alınır mı beyler 2 tanesi kargo dahil 1750 tl oluyor. Elimde bir adet klavye var fazladan gelen 1 mouse onunla kombo yapıp satarım diğerini de kullanırım diye düşündüm
valla sensör falan alınır diyor ama markayı hiç bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri