Ümit özdağ tutukluluğu devamına karar verildi

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
'Adalet' sözde mülkün temeli Tıkamış kulağını duymaz ne dediğini
1.webp

Ulan unuttuk şu adamı he bu adamı unutuyosak daha neler neler unuturuz.

Ulan unuttuk şu adamı he bu adamı unutuyosak daha neler neler unuturuz.
Ben unutmadım, vatandaş olarak her yerde paylaşımını yaptım ve fiziksel olarak toplanmış gruplarda sesimi yükselttim. Unuttuk diyip bir kenara çekilirseniz unutursunuz ama bir kişi de olsanız kendinizi ortaya koyarsanız bir şeye sebep olabilirsiniz.

Ümit Özdağ tahliye olamıyor ama yüzlerce suçlu afla tahliye oluyor. Soran olursa hukukun üstünlüğü!

İnşallah ama sanmıyorum izin vermezler
Hukukçu değilim ama ben 17 Haziranda çıkma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Kafamdaki olası senaryo şöyle , muhtemelen en üst sınırdan ceza verebilirler , 4.5 yıl falan olması lazım , yatarı olmayan bir suç , üstüne yattığı süre de var zaten , bu doğrultuda ceza alsa bile yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye olabilir. Umarım salarlar hocayı.

içeride çürüsün inşallah

Alıntıyı görüntüle

Yahudi Cesaret Nişanı, Bana mı sordunuz giderken?!, BOP, Sevgili dostum Trump... Yani şöyle bir tane görsel paylaşıp söylediklerinize cevap verilemeyeceğini zannetmeniz çok komik. 23 yıldır ülkenin içinden geçen bir proje partisine biat edip vicdan ve vatan millet sevgisi konusunda nutuk atmaya çalışmayın bence. Kimse gülmüyor.

Yahudi Cesaret Nişanı, Bana mı sordunuz giderken?!, BOP, Sevgili dostum Trump... Yani şöyle bir tane görsel paylaşıp söylediklerinize cevap verilemeyeceğini zannetmeniz çok komik. 23 yıldır ülkenin içinden geçen bir proje partisine biat edip vicdan ve vatan millet sevgisi konusunda nutuk atmaya çalışmayın bence. Kimse gülmüyor.
Bunlar adalet kendileri için gerekince olayın ciddiyetini anlayacaklar

17 haziranda da salınmaz muhtemelen, ya da salınıp geri alınır felan işte çözüm pardon ihanet süreci devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,145
Üyeler
184,394
Son üye
Brky60
Geri