Neler Yeni

uncharted 4 mi almalıyım yoksa uncharted 1 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tamer
uncharted 4 mi almalıyım uncharted 1 mi bunlar 1 2 3 4 diye devam serisi mi yoksa hepsinin hikayesi değişik mi uncharted 4grafkleri çok güzel diğerlerinin kötü başlamak istemiyorum hikayesini olumlar mı anlatır mısınız

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
uncharted 4 mi almalıyım uncharted 1 mi bunlar 1 2 3 4 diye devam serisi mi yoksa hepsinin hikayesi değişik mi uncharted 4grafkleri çok güzel diğerlerinin kötü başlamak istemiyorum hikayesini olumlar mı anlatır mısınız
hikaye 1-2-3-4 diye devam ediyor. diğer oyunlar da oynanış olarak çok güzeller. hepsini oynamanı tavsiye ederim. oynamazsan bence çok şey kaçırmış olursun.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Uncharted 1-2-3-4 oynayıp çoğu kez bitiren biri olarak söyleyebilirim ki, baştan sona oynamanı tavsiye ederim.

Ilar

80+ Bronze
hiakye olarak pek bi etkileri yok birbirine hem ilk 4 ü oynarsan grafikleri ve hikayesi seni çekeceği için diğerlerini de oynamak isteyeceksin
TAVSİYEM 4 ü alman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,408
Üyeler
167,486
Son üye
halktanbiri617
Top Bottom