Neler Yeni

Uncharted hediyeli ,ryzen 5 5600 yardım .

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Ödülü almak için belirli sitelerden r5 serisini almış olman gerekiyor, yeni sistemde ryzen işlemci olunca direkt oyunu alamıyorsun.
R5 ,7,9 serisi için geçerli , örneğin gaminggen itopya vatan gibi sitelerden aldıysan onlar sana bir kod veriyor o kodu ryzenin uygulamasına giriyorsun sistemi kontrol ediyor eğer kod ve sistem bileşeni doğruysa siteden kodu veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam kod var bende sadece ortada sistem yok . İşlemciyi aldım duruyor kenarda
O kod işlemci modeline göre veriliyor diye biliyorum .

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
R5 ,7,9 serisi için geçerli , örneğin gaminggen itopya vatan gibi sitelerden aldıysan onlar sana bir kod veriyor o kodu ryzenin uygulamasına giriyorsun sistemi kontrol ediyor eğer kod ve sistem bileşeni doğruysa siteden kodu veriyor.

Haa bak öyleyse zaten yapabilecek bir şey yok . Zaten tarihte yaklaştı . Unlucky deriz :)

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

Örneğin sen r5 5600 aldıysan 5600 e göre bir kod veriyorlar onuda girip doğrulayıcı ile doğruluyorsun oyunu öyle veriyor yani koda sahip olman her işlemci de alabileceğin anlamına gelmiyor maalesef

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gerekli işlemciye sahip olan bir arkadaşınız varsa rica edebilirsiniz. Kendi bilgisayarında altifleştirmesi yeterli.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Haa bak öyleyse zaten yapabilecek bir şey yok . Zaten tarihte yaklaştı . Unlucky deriz :)
Fakat r5 5600 e sahip olan birisi varsa o oyunu alabilir kodu ona verirseniz .

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Yok hocam sistem sadece kampanyaya dahil işlemciye bakıyor

Listede olan işlemcilerden birini bulursanız bir deneyin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Yok hocam sistem sadece kampanyaya dahil işlemciye bakıyor

Listede olan işlemcilerden birini bulursanız bir deneyin
Hocam kodlar işlemci modeline göre veriliyor , zaten eğer öyle olmasaydı arkadaş int kafede sorunsuz alabilirdi .

Oyunu alabilmesi için r5 5600 e sahip pcden yapması gerekiyor %100

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Örneğin sen r5 5600 aldıysan 5600 e göre bir kod veriyorlar onuda girip doğrulayıcı ile doğruluyorsun oyunu öyle veriyor yani koda sahip olman her işlemci de alabileceğin anlamına gelmiyor maalesef
Durum buysa zaten elden bir şey gelmez.

Fakat r5 5600 e sahip olan birisi varsa o oyunu alabilir kodu ona verirseniz .
Bu durumda da yanan kod olur zaten yanacakti derim ahaha

Hocam kodlar işlemci modeline göre veriliyor , zaten eğer öyle olmasaydı arkadaş int kafede sorunsuz alabilirdi .

Oyunu alabilmesi için r5 5600 e sahip pcden yapması gerekiyor %100
Hocam internet kafede işlemcisi Ryzen değilmiş kafe sahibiyle konuştum ben yanlış anlamışım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Durum buysa zaten elden bir şey gelmez.

Bu durumda da yanan kod olur zaten yanacakti derim ahaha

Hocam internet kafede işlemcisi Ryzen değilmiş kafe sahibiyle konuştum ben yanlış anlamışım
Anladım hocam yinede r5 ,7 veya 9 serisi işlemciye sahip olan tanıdığınız varsa bi rica edin bi ihtimal olabilir bence.

Anladım hocam yinede r5 ,7 veya 9 serisi işlemciye sahip olan tanıdığınız varsa bi rica edin bi ihtimal olabilir bence.
1 Sistemden kaç kez alınıyor bilmiyorum ama bende 5600x var istiyorsan sizin için deneyebilirim dün kendime almıştım oyunu ama yine olurmu bilmiyorum

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

1 Sistemden kaç kez alınıyor bilmiyorum ama bende 5600x var istiyorsan sizin için deneyebilirim dün kendime almıştım oyunu ama yine olurmu bilmiyorum
Hocam önceden alınmış r5 5600x için olmuyor değil mi bu? 1 yıl önce almıştım da ben :)

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Hocam önceden alınmış r5 5600x için olmuyor değil mi bu? 1 yıl önce almıştım da ben :)
Yok hocam AMD çıkarttı şu dönemde alırsanız şu firmalar üzerinden oyun hediye diye .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,053
Üyeler
160,934
Son üye
Lastro
Top Bottom