Neler Yeni

Uncharted, Tomb raider çakması mı

Unc 1, ilk Tomb raider ların (2000 den sonra çıkanların) çakmasımı

• Evet, unc 1 ilk Tomb raider'ların daha iyi bir çakması

• Hayır, unc 1 ilk tomb raider ların çakması değil

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Oy vermeden önce okuyunuz lütfen. Bahsettiğim unc 1 in (sonraki oyunları değil) Tomb raider ların önceki oyunlarının çakması olduğu. (yine bahsettiğim 2013 ve sonrasında çıkan oyunlar değil). Siz ne dersiniz. Discordda tartışmaya girdik, çıkamadık. Bence abi basbaya unc 1, tr (Tomb raider) çakması. Sadece atmosfer değil, çok fazla ortak yönleri var, buda onu tomb raider dan daha iyi bi Tomb raider çakması yapmamı abi. Bakın kötü demiyorum. Bnece unc 1 tr ler den daha iyi bir oyun ama çakma bana göre.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Çakma gibi bir tabir kullanmak pek mantıklı değil. Tomb Raider'den esinlenilmiş, belli ama çakması falan değil. Zaten ileriki oyunlarda Tomb Raider'dan biraz daha farklı bir hale dönüştü.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Oy vermeden önce okuyunuz lütfen. Bahsettiğim unc 1 in (sonraki oyunları değil) Tomb raider ların önceki oyunlarının çakması olduğu. (yine bahsettiğim 2013 ve sonrasında çıkan oyunlar değil). Siz ne dersiniz. Discordda tartışmaya girdik, çıkamadık. Bence abi basbaya unc 1, tr (Tomb raider) çakması. Sadece atmosfer değil, çok fazla ortak yönleri var, buda onu tomb raider dan daha iyi bi Tomb raider çakması yapmamı abi. Bakın kötü demiyorum. Bnece unc 1 tr ler den daha iyi bir oyun ama çakma bana göre.
Bütün birbirine benzeyen oyunlara çakma diyelim O zaman mafia da GTA çakması o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sadece biraz esinlenilerek yapılmış örnek alınmış

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün birbirine benzeyen oyunlara çakma diyelim O zaman mafia da GTA çakması o zaman

Bence sadece biraz esinlenilerek yapılmış örnek alınmış
Aynı şey değil ama. Biri mafyaları konu alırken diyeri başka birşeyi. Biri geçmişte, diğeri şimdiki zaman da, online, diğer değil

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyunların birbirine benzemesi çakma olduğu anlamına gelmez. O zaman Battlefield, COD çakması senin mantığınla.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Uncharted gerçekte Tomb Rider'dan esinlenmiş bir oyun ama bu onu çakma yapmaz. Ayrıca Uncharted'in de şimdiye kadar başardığı şeyler var belli ki.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi evet, esinlenilmiş ama fazla esinlenilmiş diyorum. Mesela gta ile mafia birbirinden esinlenmiş olabilir. Fazla benzerlikleri yok ama tr ile unc öyle değil gibi geliyor. Yani öyle bir iki benzerlikleri yok

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Aynı şey değil ama. Biri mafyaları konu alırken diyeri başka birşeyi. Biri geçmişte, diğeri şimdiki zaman da, online, diğer değil

Evet ama ikisinden açık dünya aksiyon macera oyunu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayatta kalma öğelerine yoğunlaşıyorlarmış hahaha valla komik. İlk oyunda Lara eline ok yayı alır almaz tek kişilik ordu zaten hayatta kalma öğesi asla yok 😂

Aman hocam neler diyorsun.
Ben demiyorum konu sahibinin mantığı ile öyle oluyor.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Beyler, bence iki oyun birbirinden fazla esinleniyorsa çakma olmazmı. Bakın dediğim gibi kötü demiyorum. Bence unc lar tr şerden çok daha iyiler ama gene uncharted lar tr ler normal den fazla esinlenmiş. Özellikle ilk oyun

Evet ama ikisinden açık dünya aksiyon macera oyunu
Ama tr ile unc lar ın tek benzerliği türleri falan değil öyle.

Top Bottom