Neler Yeni

Üni Devamsızlık bilgisi olan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ahmet muhsin
arkadaşlar imza kağıdı geldiğinde gelmediğim güne çarpı atılmamıştı bende imza attım
kayıtlar haftalık sisteme geçiyomu yoksa sadece o kağıt üzerinden mi dönüyor

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Murat
arkadaşlar imza kağıdı geldiğinde gelmediğim güne çarpı atılmamıştı bende imza attım
kayıtlar haftalık sisteme geçiyomu yoksa sadece o kağıt üzerinden mi dönüyor
Kağıt üzerinden kontrol ediliyordu bizimki. Sisteme devamsızlık girilmiyordu. Hangi üniversite seninki

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Hocaya bağlı.

BabaVoss7

80+ Silver
Girdiğim derste hoca kendi istediği gibi yok yazdı okulum bi sene uzamıştı yani hocaya bağlı. Maalesef..

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Bizde hocalar devamsızlık bilgisini dönem sonu giriyordu
Derslere %60 devam zorunluluğu vardı sanırım bölüm hocama sor o söyler sana ve hocaları çok kızdırmamaya çalış çok cins yada çok sıcak kanlı olabiliyorlar

hatta bazıları yoklama kağıdında önceki haftaları bilerek boş bırakıp öğrencileri yemleyebiliyorlar. :D

TİTAN.

80+ Platinum
hatta bazıları yoklama kağıdında önceki haftaları bilerek boş bırakıp öğrencileri yemleyebiliyorlar. :D
Evet tuzaklara düşenlere geçmiş olsun ama bazıları da
Görmüyorum diyip geçen hafta içinde imza atmanı sağlayabiliyor eğer sıkıntılı bir durumdaysan

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Evet tuzaklara düşenlere geçmiş olsun ama bazıları da
Görmüyorum diyip geçen hafta içinde imza atmanı sağlayabiliyor eğer sıkıntılı bir durumdaysan

Evet o yüzden tamamen hoca ile alakalı. Tavsiye isteyecek olursalar, hocaları tanımadan mevzi almamaları yönünde olur.

Top Bottom