Sadecesoracagim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Can
Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu yıl 4. Sınıfım üniversite 1den beri birlikte olduğum 2 arkadaşım ile birlikte eve çıktım fakat arkadaşlar sabah ve akşam yemeği dahil market alışverişine çıktığımızda (alışverişi öğün öğün yapıyoruz) sürekli sen öde biz sana vereceğiz diyorlar evet veriyorlar ama olması gerekenden az şöyleki evet çok harcama yapan bir bireyim fakat o kadar yüksek(kira ve fatura hariç 4000 TL gördüm 15 günde) harcadığım nadir dışarı vs çıkan bir tip değilim sürekli bir şeylerini ben ödüyorum evde sürekli para üzerinden şaka konusu oluyorum(belirtmeme rağmen devam ediyorlar) kırıcı niyetle değil ama bo&u çıkma sözü gerçek oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt para konusunu söylemekte istemiyorum dışarıdan söylediğimde sabah akşam örneğin en iyi şekilde yemek yesem 200 TL tutsa 3k yapıyor 1k hâlâ artıda oluyorum sizce bu durumu nasıl dile getirmeliyimArkadaşlar iyi akşamlar ben bu yıl 4. Sınıfım üniversite 1den beri birlikte olduğum 2 arkadaşım ile birlikte eve çıktım fakat arkadaşlar sabah ve akşam yemeği dahil market alışverişine çıktığımızda (alışverişi öğün öğün yapıyoruz) sürekli sen öde biz sana vereceğiz diyorlar evet veriyorlar ama olması gerekenden az şöyleki evet çok harcama yapan bir bireyim fakat o kadar yüksek(kira ve fatura hariç 4000 TL gördüm 15 günde) harcadığım nadir dışarı vs çıkan bir tip değilim sürekli bir şeylerini ben ödüyorum evde sürekli para üzerinden şaka konusu oluyorum(belirtmeme rağmen devam ediyorlar) kırıcı niyetle değil ama bo&u çıkma sözü gerçek oluyor
Genelde alttan alan kısım olmayı tercih edip patlayınca komple patlayan bir birey olduğum için uç noktada patlamaktan korkuyorumArkadaşlar iyi akşamlar ben bu yıl 4. Sınıfım üniversite 1den beri birlikte olduğum 2 arkadaşım ile birlikte eve çıktım fakat arkadaşlar sabah ve akşam yemeği dahil market alışverişine çıktığımızda (alışverişi öğün öğün yapıyoruz) sürekli sen öde biz sana vereceğiz diyorlar evet veriyorlar ama olması gerekenden az şöyleki evet çok harcama yapan bir bireyim fakat o kadar yüksek(kira ve fatura hariç 4000 TL gördüm 15 günde) harcadığım nadir dışarı vs çıkan bir tip değilim sürekli bir şeylerini ben ödüyorum evde sürekli para üzerinden şaka konusu oluyorum(belirtmeme rağmen devam ediyorlar) kırıcı niyetle değil ama bo&u çıkma sözü gerçek oluyor
Direkt para konusunu söylemekte istemiyorum dışarıdan söylediğimde sabah akşam örneğin en iyi şekilde yemek yesem 200 TL tutsa 3k yapıyor 1k hâlâ artıda oluyorum sizce bu durumu nasıl dile getirmeliyim
Önerilere açığım...Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu yıl 4. Sınıfım üniversite 1den beri birlikte olduğum 2 arkadaşım ile birlikte eve çıktım fakat arkadaşlar sabah ve akşam yemeği dahil market alışverişine çıktığımızda (alışverişi öğün öğün yapıyoruz) sürekli sen öde biz sana vereceğiz diyorlar evet veriyorlar ama olması gerekenden az şöyleki evet çok harcama yapan bir bireyim fakat o kadar yüksek(kira ve fatura hariç 4000 TL gördüm 15 günde) harcadığım nadir dışarı vs çıkan bir tip değilim sürekli bir şeylerini ben ödüyorum evde sürekli para üzerinden şaka konusu oluyorum(belirtmeme rağmen devam ediyorlar) kırıcı niyetle değil ama bo&u çıkma sözü gerçek oluyor
Direkt para konusunu söylemekte istemiyorum dışarıdan söylediğimde sabah akşam örneğin en iyi şekilde yemek yesem 200 TL tutsa 3k yapıyor 1k hâlâ artıda oluyorum sizce bu durumu nasıl dile getirmeliyim
Genelde alttan alan kısım olmayı tercih edip patlayınca komple patlayan bir birey olduğum için uç noktada patlamaktan korkuyorum