tek seferliktir dimi ? her seferinde harç parası yatıracaksak yandıkŞöyleki kısaca gündüz okula gidiyorsan para odemiyordun önceden. Eğer öğlen okula gidiyorsan harç parası yatirman gerekliydi şimdi ise gündüz öğlen fark etmiyor yatiracaksin
Kısaca devlet ÖDE diyor
Dönemlik yatiracaksin yani senede 2 defa.tek seferliktir dimi ? her seferinde harç parası yatıracaksak yandık
Ulan varya daha neler göreceğiz kim bilirResmi Gazete'de yayımlanan karara göre üniversite harçları geri getirildi. Yeni alınan karara göre sadece ikinci öğretim öğrencileri değil, birinci öğretim öğrencileri de üniversite okumadan önce üniversite harcı ödemesi yapmak zorunda kalacak. Harçlarını ödemeyen öğrenciler ise eğitim-öğretim dönemine katılamayacak.
İkinci öğretime zam getirirler. Yine birinci öğretimden bu harcı almazlar. Böyle bir durumda kendi kendilerine kaybederler. Kimse bilerek bunu yapmaz. Bence hata derler düzeltirler.Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre üniversite harçları geri getirildi. Yeni alınan karara göre sadece ikinci öğretim öğrencileri değil, birinci öğretim öğrencileri de üniversite okumadan önce üniversite harcı ödemesi yapmak zorunda kalacak. Harçlarını ödemeyen öğrenciler ise eğitim-öğretim dönemine katılamayacak.
sen onu 10x yap knk bölümden bölüme değişiyo 2k ile 4k arası gider90Milyon nüfus var bunun 20m üni okusa paraya bak kişi başı 150tl verse 3milyar para eder. 150tlden hesapladım ne kadar bilmiyorum.
Allahtan arabası olmayandan mtv alınmıcakmış reismiz saolsun. Arabası olanda 2 kere vericek patatesci soğancılar sizi.