Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği bölümüne başlıyorum haliyle laptopa ihtiyacım var oyun oynamayacağım için kocaman ağır ve gösterişli oyuncu laptları yerine MacBook almayı daha mantıklı buluyorum ama daha önce MacBook kullanmadım daha doğrusu apple bir bilgisayar kullanmadım işletim sistemi sorun yaratır mı kullanacağım uygulamalarda onu merak ediyorum geçiş yapanların fikirlerini istiyorum artıları eksileri hakkında
Aklımda iki model var
Ya da resimdeki m2 li air versiyonu alacağım özellik olarak pro çok önde ama eğer fazla etkisi olmazsa öğreci indirimi ile airpods 3. nesil hediyeli air düşünüyorum daha güncel daha hafif daha taşınabilir ve sessiz diye (ayrıca ios bir telefon kullanıyorum)
Aklımda iki model var
Macbook Pro MKGT3TU/A M1 Pro 16GB-1TB SSD-LIQUID Retina-14"-Silver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Macbook Pro MKGT3TU/A M1 Pro 16GB-1TB SSD-LIQUID Retina-14"-Silver en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Macbook Pro MKGT3TU/A M1 Pro 16GB-1TB SSD-LIQUID Retina-14"-Silver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Macbook Pro MKGT3TU/A M1 Pro 16GB-1TB SSD-LIQUID Retina-14"-Silver en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ya da resimdeki m2 li air versiyonu alacağım özellik olarak pro çok önde ama eğer fazla etkisi olmazsa öğreci indirimi ile airpods 3. nesil hediyeli air düşünüyorum daha güncel daha hafif daha taşınabilir ve sessiz diye (ayrıca ios bir telefon kullanıyorum)