Neler Yeni

Üniversite için Laptop Önerisi

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga
Bütçe
7000
Öncelikle iyi akşamlar DA Forum.
Ablam üniversite okuyor ve sürekli Powepoint'ten sunum istiyorlar.Rahat sunum hazırlamak için online dersleri için.
Hem sunum yapabilecek hem de zaman geçirebilecek (oyun oynamayacak oynarsa da gta vc flan oynar film izleme internette dolaşma vb.)
12 ay taksit ile alınacak.
Taksitli max 7k arıyoruz.

Aklımdaki Laptop:

Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Öncelikle iyi akşamlar DA Forum.
Ablam üniversite okuyor ve sürekli Powepoint'ten sunum istiyorlar.Rahat sunum hazırlamak için online dersleri için.
Hem sunum yapabilecek hem de zaman geçirebilecek (oyun oynamayacak oynarsa da gta vc flan oynar film izleme internette dolaşma vb.)
12 ay taksit ile alınacak.
Taksitli max 7k arıyoruz.

Aklımdaki Laptop:

Şimdiden teşekkürler.
Attığın laptop kafi hocam istediğin özellikler için alınabilir.

10-12k olsa Lenovo ideapad önerirdim, ben de öyle kullanıyorum gayet rahat ve kullanım açısından güçlü bir laptop. Oyun oynayamıyorum ama kasma donma hiçbir sorun olmuyor her şeyi yapıyorum oyun oynamak dışında.
Attığınız Acer marka laptop da her işi görecek diye düşünüyorum oyun dışında.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
10-12k olsa Lenovo ideapad önerirdim, ben de öyle kullanıyorum gayet rahat ve kullanım açısından güçlü bir laptop. Oyun oynayamıyorum ama kasma donma hiçbir sorun olmuyor her şeyi yapıyorum oyun oynamak dışında.
hocam bilgisayarınız linkini rica edebilir miyim ?

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
Discord
nazenarakasuga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ideapadleri beğeniyorum.Gayet güzel ama sadece powerpoint ve zaman geçirmek için kullanacağı için bütçeyi fazla aşmak istemedim.
Sizce direk bu laptopu alayım mı yoksa aralığın sonuna kadar bu laptoptan iyi laptoplar gelebilir mi ?
Çünkü bu ayın sonuna kadar almamız lazım.

Bende ideapadleri beğeniyorum.Gayet güzel ama sadece powerpoint ve zaman geçirmek için kullanacağı için bütçeyi fazla aşmak istemedim.
Sizce direk bu laptopu alayım mı yoksa aralığın sonuna kadar bu laptoptan iyi laptoplar gelebilir mi ?
Çünkü bu ayın sonuna kadar almamız lazım.
Bence de ayın sonunu bile beklememek lazım, her an zam gelebilir yeni asgari ücret açıklandığı an. Bu laptop o uygulamalarda sıkıntı çıkarmaz gibi geliyor bana ama kesin konuşamıyorum kullanmadığımdan.
hocam bilgisayarınız linkini rica edebilir miyim ?
2020 yılında 4.999₺ 'ye almışım. linki ise Lenovo ideapad

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
Discord
nazenarakasuga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence de ayın sonunu bile beklememek lazım, her an zam gelebilir yeni asgari ücret açıklandığı an. Bu laptop o uygulamalarda sıkıntı çıkarmaz gibi geliyor bana ama kesin konuşamıyorum kullanmadığımdan.

2020 yılında 4.999₺ 'ye almışım. linki ise Lenovo ideapad
Anladım teşekkürler önerin ve yardımların için.

Top Bottom