Bu nasıl tavsiye böyleİzmir güzeldir tadını çıkar karı kızlarla eğlen gez toz ama sapıtmadan uyuşturucu ortamlarından uzak dur vize ve final haftaları güzelce derslerini çalış ve 4 senede bitirmek için gayret göster aileni üzme.
Ne diyorsun kardeşim ?Bu nasıl tavsiye böyle![]()
Belki arkadaş müslüman. Karı kızla eğlen tavsiyesi hangi akla hizmetNe diyorsun kardeşim ?
müslümanlar eglenemiyo muBelki arkadaş müslüman. Karı kızla eğlen tavsiyesi hangi akla hizmet
Helal dairesi keyfe kafidir. Harama girmeye lüzum yokmüslümanlar eglenemiyo mu
Yav kardeşim lütfen yazma saçma saçma konuşmayın yaBelki arkadaş müslüman. Karı kızla eğlen tavsiyesi hangi akla hizmet
Hahahaha tamamdır. Sen devam edebilirsinYav kardeşim lütfen yazma saçma saçma konuşmayın ya
hocam müslümanımda şöyle hayatımda hiç içki sigara nargile içmedim içmemde spor yaptığım için ama kız arkadaş edinme sevgili değil normal olarak bunda bir sıkıntı yok bence yani tevrat incil kuranın bir kısmını okuduğum için söylüyorum yoksa zinayı bizde biliyoruz günah olduğunuHelal dairesi keyfe kafidir. Harama girmeye lüzum yok
abi ben sevdim mi tek kadına bağlanırım bana göre değil bu o yüzden sevgili yapmak için değilde gerçekten kafa yapama uygun ve idealleri olan kız olursa üniversitede sevgili yaparım ama kafa yapamı göre yoksa yapmam yani mutlu olamam öylekarı kızlarla eğlen
Hocam zinadan kasıt edileni iyi araştıralım.hocam müslümanımda şöyle hayatımda hiç içki sigara nargile içmedim içmemde spor yaptığım için ama kız arkadaş edinme sevgili değil normal olarak bunda bir sıkıntı yok bence yani tevrat incil kuranın bir kısmını okuduğum için söylüyorum yoksa zinayı bizde biliyoruz günah olduğunu
bilgin varsa söyler misin hocam başka hangi anlamda ?Hocam zinadan kasıt edileni iyi araştıralım.