Neler Yeni

Üniversite kaydı nasıl yapılıyor?

GodlyPain

80+ Bronze
Dün 19 Eylülde ek tercih yaptığım için yerleştim. Şimdi kayıt falan yapmam gerekiyormuş ama e devlet üzerinde kayıt bulunamadı yazıyor o kadar. Üniversitemin websitesinde duyuru falan yok bomboş lorem ipsum dolu.

NespaY

80+ Silver
Dün 19 Eylülde ek tercih yaptığım için yerleştim. Şimdi kayıt falan yapmam gerekiyormuş ama e devlet üzerinde kayıt bulunamadı yazıyor o kadar. Üniversitemin websitesinde duyuru falan yok bomboş lorem ipsum dolu.
Üniversiteye gitmek hiç aklına geldi mi?

GodlyPain

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arteus.rd

80+
Okulun veya bölümün sitesinden oluyor harç yatirman gerek ilk başta sonra duyurulara bak genelde hafta başı oluyor kayıt

GodlyPain

80+ Bronze

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Ek tercih kayıt döneminde e-devlet üzerinden kayıt yapabileceksin. Geçen sene 4 Ekim 'de başlamıştı, sabah saat 9-10 gibi e-devletten ulaşılabiliyordu. Yerleştiğin üniversitenin web sitesinde de duyurular kısmında ek tercihle yerleşen öğrenciler için bir duyuru olması gerekir, onu da kontrol et.

GodlyPain

80+ Bronze
Ek tercih kayıt döneminde e-devlet üzerinden kayıt yapabileceksin. Geçen sene 4 Ekim 'de başlamıştı, sabah saat 9-10 gibi e-devletten ulaşılabiliyordu. Yerleştiğin üniversitenin web sitesinde de duyurular kısmında ek tercihle yerleşen öğrenciler için bir duyuru olması gerekir, onu da kontrol et.
keşke web sitesi düzgün olsa, kontrol ediyorum her gün
Mesaj otomatik birleştirildi:

1663705992945.png

Bu doğru mu o zaman

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Bizim zamanımızda online kayıt yoktu şahsen gidip elimizde dokümanlar kayıt oluyorduk ekmek kuyruğu gibi sıra olurdu. Şanslı zamane gençliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
bana herhangi bir harç ücreti çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci öğretimler ve okulu uzatanlar bir şeyler ödüyor galiba.

Top Bottom