Neler Yeni

Üniversite Öğrencisi İçin Kredi Kartı Önerisi

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
Selamlar, kredi kartı çıkaracağım ama hangi bankadan genç kart çıkarsam bilemedim. Limitinin fazla olmasını pek istemiyorum 1000TL gibi bir limit yeterli olacak bana. (İş Bankası) Maximum Genç kart ve Garanti Bonus Genç arasında kaldım. Kampanyalardan vs. bonus alabilmek benim için iyi olacaktır, aracımla akaryakıt alırken bonusların birikmeside iyi olacaktır. Yani fırsatları değerlendirmek açısından hangisi iyi olur kararsız kaldım. Kullananlardan (başka kartlarda olabilir) deneyimlerini, önerilerini duymak isterim.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
İş kullanıyorum memnunum, aynı zamanda yapı kredi de güzel.

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
İş kullanıyorum memnunum, aynı zamanda yapı kredi de güzel.
Yapı Kredi Play(Genç) kartına da baktım ancak fırsatlarını vs. göremedim, arkadaşımda kullanıyordu fazla bir şeyini göremedim.

Bünyamina

80+ Platinum
ziraat bankkart genç düşündün mü hiç

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Her şey iyi güzel de 2kya kadar limit veriyor. 2 değil de 5-10k olsa alınırdı.
öğrenci olarak basvurursanız o. ben de öğrencıyım ama opgrencı olarak almıyorum kartlarımı. 60k falan lımıtlerım var

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
ziraat bankkart genç düşündün mü hiç
Banka kartı olarak Ziraat kullanıyorum, kredi kartımında Ziraat olmasını, uygulamadan hemen halledebilmeyi isterdim. Bankkart Genç'e baktım ama avantajlarını vs. göremedim. Var mı güzel avantajları, kampanyaları?

@uomerlutfi bu kampanyalardan yararlanmak için ödemeyi yaptığımız yerin üye işyeri olma zorunluluğu var mı?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
öğrenci olarak basvurursanız o. ben de öğrencıyım ama opgrencı olarak almıyorum kartlarımı. 60k falan lımıtlerım var
Onu bir öğrenmek lazım aylık iyi gelirim var aslında 5-10klık bir kartım olsa peşin fiyatına alışverişlerimi taksitlendirin paramı koruyabilirim

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
Direkt normal kedi kartına başvururken gelir belirtmemiz gerekmiyor mu? Şuan sadece öğrenciyim gelirimde yok. Açıkçası aşırı limite de ihtiyacım yok sadece kredi notumu yükseltip ileride kredi çekeceğim zaman olumlu yansımasını istiyorum.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Direkt normal kedi kartına başvururken gelir belirtmemiz gerekmiyor mu? Şuan sadece öğrenciyim gelirimde yok. Açıkçası aşırı limite de ihtiyacım yok sadece kredi notumu yükseltip ileride kredi çekeceğim zaman olumlu yansımasını istiyorum.
öğrenci kredı kartı olarak almak zorunda degılsın yasından dolayı maximum genc kart cıkartabılırsın saydıgım bu kapmaynlar maxımum genc kartta var

Silinsin

80+ Silver
Geliriniz yoksa zaten öğrenci kartı hariç vereceklerini sanmıyorum bir çok bankanın

Top Bottom