Neler Yeni

Üniversite Öğrencisi İçin Kredi Kartı Önerisi

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
Selamlar, kredi kartı çıkaracağım ama hangi bankadan genç kart çıkarsam bilemedim. Limitinin fazla olmasını pek istemiyorum 1000TL gibi bir limit yeterli olacak bana. (İş Bankası) Maximum Genç kart ve Garanti Bonus Genç arasında kaldım. Kampanyalardan vs. bonus alabilmek benim için iyi olacaktır, aracımla akaryakıt alırken bonusların birikmeside iyi olacaktır. Yani fırsatları değerlendirmek açısından hangisi iyi olur kararsız kaldım. Kullananlardan (başka kartlarda olabilir) deneyimlerini, önerilerini duymak isterim.

Bünyamina

80+ Platinum
Banka kartı olarak Ziraat kullanıyorum, kredi kartımında Ziraat olmasını, uygulamadan hemen halledebilmeyi isterdim. Bankkart Genç'e baktım ama avantajlarını vs. göremedim. Var mı güzel avantajları, kampanyaları?

@uomerlutfi bu kampanyalardan yararlanmak için ödemeyi yaptığımız yerin üye işyeri olma zorunluluğu var mı?
bankkart uygulamasında var avantajlar ama ilgini geçenler var mı bilmiyorum limiti de arttırabiliyorsun kredi skorun baya yükseldiyse limit sınırı yok sanırım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
bircok kampanyada oluyor pazaramada %10cashback sonrasında ılk musterı olunca 100tl pazarama puan falan anlıyacagın mantıklısı
aynen o 100 tl olayı baya güzel ben bilmiyordum bide pazaramadan rastgele tavuk kanat fln almıştım iş bankası kalp

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Geliriniz yoksa zaten öğrenci kartı hariç vereceklerini sanmıyorum bir çok bankanın
gıdıp de gelır gostermıyorsun su kadar gelırım var de mın 8k-9k zaten sana default 10k kredı kartı verırler

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
gıdıp de gelır gostermıyorsun su kadar gelırım var de mın 8k-9k zaten sana default 10k kredı kartı verırler
Hmm, fırsat kovalamak, bonuslar falan kazanmak istiyorsak genç her türlü daha mantıklı o zaman. Tabi limit beklentimiz yoksa.

Silinsin

80+ Silver
Öyle olmuyor o işler hocam :D siz yazıp eğlenebilirsiniz umarım ilerde sormazlar size ya kardeş aylık 9k gelirin varmış ne sigorta gördük ne vergi hadi ödeyi ver diye :D ki sormuyor değiller yapı kredi benden senelik bordro alıp verdi ilk baş olumsuz dönüyorlardı.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Öyle olmuyor o işler hocam :D siz yazıp eğlenebilirsiniz umarım ilerde sormazlar size ya kardeş aylık 9k gelirin varmış ne sigorta gördük ne vergi hadi ödeyi ver diye :D ki sormuyor değiller yapı kredi benden senelik bordro alıp verdi ilk baş olumsuz dönüyorlardı.
kac senedır kullanıyorum o işler öyle :d

Silinsin

80+ Silver
kac senedır kullanıyorum o işler öyle :d
İş bilmez bankaya denk gelmişsiniz benim gelirimden emin olmadan kredi kartı veren bankadan ne hayır :D findeks raporunuzu görebiliyorlar kredi puanınızı da açıkçası ilginç o banka hangisiyse asla kredi kartı almayayım onlardan hangisi onlar :D yapı vermiyor bunu biliyorum eğer veriyorsa kesinlikle emin olmalarına sebep olacak bir şey oluyor şahsen deneyimledim bordro gelir dökümleri v.b. ilettikten sonra genel merkez onayladı :D

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
İş bilmez bankaya denk gelmişsiniz benim gelirimden emin olmadan kredi kartı veren bankadan ne hayır :D findeks raporunuzu görebiliyorlar kredi puanınızı da açıkçası ilginç o banka hangisiyse asla kredi kartı almayayım onlardan hangisi onlar :D yapı vermiyor bunu biliyorum eğer veriyorsa kesinlikle emin olmalarına sebep olacak bir şey oluyor şahsen deneyimledim bordro gelir dökümleri v.b. ilettikten sonra genel merkez onayladı :D
denizbank,garanti,yapı,işbankası,akbank anladım kardesım

Silinsin

80+ Silver
denizbank,garanti,yapı,işbankası,akbank anladım kardesım
Birbirimizi yemeyelim yapı gelirin olmadan sana bir şey vermez :D önerdiğin şeyde da tamamen illegal.
Böyle arkadaşları dinlemeyin sonra siz üzülürsünüz.
5464 sayılı kanun madde 37 fıkra 2:
"Kredi kartı veya üye işyeri sözleşmesinde veya eki belgelerde sahtecilik yapanlar veya
sözleşme imzalamak amacıyla sahte belge ibraz edenler bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına
mahkûm edilirler."

Ekler

• IMG_20230311_172546.jpg
    IMG_20230311_172546.jpg
    45.3 KB · Hit: 40

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,620
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Garanti çok güzel

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Uygulama kullanımı vs. nasıl kolay mı? İş Bankası uygulamasını hiç sevemedim. Ziraat'in uygulaması bana daha sade, kolay geliyordu.

Onuda araştırdım, hatta ilk onu almayı planlıyordum ancak kampanyaları olmadığını gördüm, vazgeçtim. Öğrenciyken kampanyalardan faydalanmak daha yararlı olacaktır.
Evet kampanyaları yok, para yollama ücreti bir de kredi kartı aidatı fln yok onlar güzel.

Megan

80+ Silver
Selamlar, kredi kartı çıkaracağım ama hangi bankadan genç kart çıkarsam bilemedim. Limitinin fazla olmasını pek istemiyorum 1000TL gibi bir limit yeterli olacak bana. (İş Bankası) Maximum Genç kart ve Garanti Bonus Genç arasında kaldım. Kampanyalardan vs. bonus alabilmek benim için iyi olacaktır, aracımla akaryakıt alırken bonusların birikmeside iyi olacaktır. Yani fırsatları değerlendirmek açısından hangisi iyi olur kararsız kaldım. Kullananlardan (başka kartlarda olabilir) deneyimlerini, önerilerini duymak isterim.
Ziraat 5 bin veriyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç