nefretiseviyorum
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- AHMET KAFASIKIRIK
Merhaba, 11. sınıfım, sözelciyim, normalde Grafik Tasarım bölümünü okumak istiyordum fakat matematiğe kafam hiç basmadığı için sözel bölümden Grafik Tasarıma benzeyen Görsel İletişim Tasarımı bölümünü okumayı hedefliyordum ki aklıma "üniversite okumasam daha mı iyi olurdu acaba?" diye bir soru geldi. Sizce ülkenin bu şartlarında (Artık herkesin üniversite mezunu olması, işsizlik vs.) üniversite okumak mantıklı mı ?
Benim düşüncem şöyle: Neden 4-5 yıl kendimi geliştirmek varken üniversite okuyayım. Üniversiteyi bitirsem iş bulabileceğimin garantisi var mı? Hem şu anki halimle bile, "kesinlikle ego kasmıyorum" üniversite okuyan tanıdığım tasarımcılardan bile iyi iş çıkartıyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Benim düşüncem şöyle: Neden 4-5 yıl kendimi geliştirmek varken üniversite okuyayım. Üniversiteyi bitirsem iş bulabileceğimin garantisi var mı? Hem şu anki halimle bile, "kesinlikle ego kasmıyorum" üniversite okuyan tanıdığım tasarımcılardan bile iyi iş çıkartıyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir?