Neler Yeni

Çözüldü✓ Üniversite ve dersler için laptop önerisi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Dostlar imzamdaki sisteme sahibim. Fakat geçenlerde kütüphaneye ders çalışmaya gittim herkes Laptop'unu getirmiş mis gibi çalışıyordu. Üniversite içinde gidersem laptop lazım olacak. Lise 3'e gidiyorum. Bu sistemi bir laptop ile değiştirmem mantıklı olur mu sizce? Mesela RDR2 oynuyorum. Bunun ile değişeceğim bir laptopta rahat RDR2 oynayabilir miyim? Daha önce bu konuda deneyimi, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Dostlar imzamdaki sisteme sahibim. Fakat geçenlerde kütüphaneye ders çalışmaya gittim herkes Laptop'unu getirmiş mis gibi çalışıyordu. Üniversite içinde gidersem laptop lazım olacak. Lise 3'e gidiyorum. Bu sistemi bir laptop ile değiştirmem mantıklı olur mu sizce? Mesela RDR2 oynuyorum. Bunun ile değişeceğim bir laptopta rahat RDR2 oynayabilir miyim? Daha önce bu konuda deneyimi, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
oynayamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptoplar çok pahalı aga bunu satarsan 7k veya max 8k bunlar tabi abartılı fiyatlar üstüne bi bu kadar daha eklemen laızm

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kütüphanede rdr2 oynamak mı amacın yoksa ders mi çalışacaksın ayrıyetten üniversite için laptop şart gibi bir algı yok çıkart onu kafandan
Hocam kütüphaneye kasa götüremeyeceğim için laptop istiyorum, oyun oynamayacağım orada. Ama ders çalışacak olmam günlük hayatta da hiç oyun oynamayacağım anlamına gelmiyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sattığınız fiyata almış olduğunuz laptop en iyi ihtimalle AMD R5 5650U olacaktır. Bu işlemcide de dahili grafik birimi var. Yani yüksek seviye oyun oynayamazsınız.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Hocam kütüphaneye kasa götüremeyeceğim için laptop istiyorum, oyun oynamayacağım orada. Ama ders çalışacak olmam günlük hayatta da hiç oyun oynamayacağım anlamına gelmiyor.
kullandığın bilgisayarını satma günlük olarak kullanabileceğin ofis programları ve dizi film izleyebileceğin gündelik bir laptop bulmaya çalış aksi halde var olan bilgisayarını satarsan bütçeni arttırmak zorunda kalacaksın günümüzde laptoplar pahalı

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullandığın bilgisayarını satma günlük olarak kullanabileceğin ofis programları ve dizi film izleyebileceğin gündelik bir laptop bulmaya çalış aksi halde var olan bilgisayarını satarsan bütçeni arttırmak zorunda kalacaksın günümüzde laptoplar pahalı
Sattığınız fiyata almış olduğunuz laptop en iyi ihtimalle AMD R5 5650U olacaktır. Bu işlemcide de dahili grafik birimi var. Yani yüksek seviye oyun oynayamazsınız.
Yeterli cevabı aldım. Hepinize teşekkürler. :peepokalp:

Top Bottom