Neler Yeni

Üniversitede hırsızlığa karşı ne yapabilirim?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğum yer çok güvenli olmadığından hırsızlık olayları fazlaca yaşanabiliyor olası bir hırsızlık durumunda çantamın veya içindekilerinin çalınma ihtimaline karşı ne yapabilirim, ne kullanabilirim? Yanımda tablet taşıdığım için özellikle onun çalınmasından korkuyorum. Hırsızlık olduktan sonra hırsızı yakalamakta ayrıca zor daha bugünlerde birisinin çantası çalındı. Çantayı her saniye yanımda taşıyamam, yer tutmak için çantamı sınıfa bırakmam gerekiyor ve sınıfın içinde de olmuyorum ders aralarında.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
çantanın bir yerişne ufak bir delik aç fermura yakın bir yere ve kilit tak ne kadar mantıklı bilemiyorum
yada şu airtaglar varya onu çantana yada tablete yapışıtır
aklıma bunlar geldi ama mantıklı mantıksız mı bilemedim

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Aklıma çantaya asma kilit takmak geliyor sadece.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çantanın bir yerişne ufak bir delik aç fermura yakın bir yere ve kilit tak ne kadar mantıklı bilemiyorum
yada şu airtaglar varya onu çantana yada tablete yapışıtır
aklıma bunlar geldi ama mantıklı mantıksız mı bilemedim
Aklıma çantaya asma kilit takmak geliyor sadece.
direkt acaba kilit takılı çantalar var mıdır? Airtag işi de mantıklı gibi teşekkürler.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Mesaj silindi.

Shadow

80+
Bence yanında taşı en iyi yöntem bu. Ya da güvenebileceğin, sınıfta duracak bir arkadaşın olursa ancak ona emanet edebilirsin.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Airtag at çantanın içine ama çantanın içinden direkt tableti de alabilirler. Çantaya air tag at, fermuarına da ufak fermuar için kilitler oluyor ondan tak, çantanın büyük kısımları 2 fermuarlı oluyor genelde onları kilitle birbirine bağla. Bir de hangi üniversiteymiş o öyle hiç duymadım çok hırsızlık yaşanan üni

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Selim
direkt acaba kilit takılı çantalar var mıdır? Airtag işi de mantıklı gibi teşekkürler.
Kilit bu işin çözümü değil 😄 adamlar ATMyi eve götürüp açıyorlar sence o çantayı açmak ne kadar sürer 😄 tabletin GPS takip sistemini aktif et yoksa uygulamadan indir ve kullandığın telefonla eşleştir çalındığı zaman polislere vakit kaybetmeden takip sistemini anlat zaten onlar bulur hemen.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Kilit bu işin çözümü değil 😄 adamlar ATMyi eve götürüp açıyorlar sence o çantayı açmak ne kadar sürer 😄 tabletin GPS takip sistemini aktif et yoksa uygulamadan indir ve kullandığın telefonla eşleştir çalındığı zaman polislere vakit kaybetmeden takip sistemini anlat zaten onlar bulur hemen.
Kilit caydırıcılık sağlayabilir.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Merhabalar, üniversite öğrencisiyim bulunduğum yer çok güvenli olmadığından hırsızlık olayları fazlaca yaşanabiliyor olası bir hırsızlık durumunda çantamın veya içindekilerinin çalınma ihtimaline karşı ne yapabilirim, ne kullanabilirim? Yanımda tablet taşıdığım için özellikle onun çalınmasından korkuyorum. Hırsızlık olduktan sonra hırsızı yakalamakta ayrıca zor daha bugünlerde birisinin çantası çalındı. Çantayı her saniye yanımda taşıyamam, yer tutmak için çantamı sınıfa bırakmam gerekiyor ve sınıfın içinde de olmuyorum ders aralarında.
Tam bilgim yok ama tabletinin anlık konumuna telefonuna veren uygulama varsa kullanabilirsin, çalınmasına önlem olarak arkadaşların dedikleri olabilir.

Top Bottom