Neler Yeni

Üniversitede kavga oluyor mu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,467
İsim
Hacı
Kavga mı? Olmaz gibi bir şey.

xipl

80+
Kampüs farkı, bizim bölüm dağın başındaydı. Merkez kampüsünü dağıttılar sağa sola ondan. Zaten 1 yıl sonra AHBVÜ oldu orası da.
teşekkürler mehmet abi son olarak üniversite için genel tavsiyilerin neler haftaya başlıyorum 1.sınıf olarak

Bünyamina

80+ Platinum
oluyor ama nadir sürekli olan bir şey değil

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
Orkun
Arkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden
Durduk yere kavga hiçbir yerde olmaz. Bir sebepten dolayı fişeklenir ve tartışma/kavga başlatılır. Üniversite de genelde olgun insanlar olduğu için kavga/tartışma ihtimali çok düşük. Kimse boş sebeplerden birbiri ile tartışmaya girmez. Kavga/tartışma illa ki her yerde olabilecek bir şey. Üniversiteyi lise ile kıyasladığımızda Üniversite de neredeyse sıfır diyebiliriz. Lise de yatarak dersleri geçebiliyorsun, serserilik yapıp kız peşinde koşabiliyorsun. Üniversite de ne yazık ki böyle bir şey çok mümkün değil. Herkes eğitimine ve derslerine ağırlık verdiği için genelde bu tarz durumları zaman kaybı olarak görmekteler.

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

bıraktım

80+ Bronze
üniversiteden üniversiteye değişir benim okudguum ünide böyle bişey yok ben ilk gün baya tedirgindim herkes kocaman büyük geliyordu ben de yaşıtlarıma göre baya kısayım ama hiç ne bi kavgaya şahit oldum nede bir dışlama veya küçümseme gördüm belli bir yaştan sonra insanlar olgunlaşıyor tabi olgunlaşamayanlar oluyor birazda senin davranışlarına göre şekilleniyor ortam

The GodFather

80+ Silver
üniversitede ev arkadaşımla kavga etmiştim :d sonra kovdum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Çoğu üni de bundan kaçınılır, uzaklaştırma ve kavganın boyutuna göre okuldan atılma korkusu ile. (Atılınca 2 sene TYT-AYT giremiyorsun diye biliyorum.)

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,270
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Gayet olgun insanların olduğu bir ortam üni. İnsan ilişkileri bayağı seviyeli oluyor artık. En fazla sesini yükseltirsin sonra sakinleştirsin. Kavga olması bayağı bayağı düşük bir ihtimal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
the fearless warrior
Üniversite daha iyi ahlaklı daha zeki yaratıkların yeridir olma ihtimali az ama kendini bilmez egolu kişiler buna sebep olabilir onlardan uzak durabilirsen dur ve bölümün nedir?

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
üniversiteden üniversiteye degişir 2013-2016 yılları arasında sivasda okumustum alperen ocakları ülkücüler agırlıklı bi yerdi hdp lilerle acayip kavga olurdu toma giriyordu her allahın günü üniversite sokaklarına :D o derece

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,962
İsim
tümen dağ

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden
Kanka kavga olursa üniversite cezasını keser ama intihar olayı olabiliyor geçen bi erkek için kız kendini tırın önüne atmıştı ve vefat etti

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Hocam atl mi mimar sinan mıydı lise
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de mimar da okudum o yüzden soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,797
Üyeler
162,558
Son üye
zafersynn
Top Bottom