teşekkürler mehmet abi son olarak üniversite için genel tavsiyilerin neler haftaya başlıyorum 1.sınıf olarakKampüs farkı, bizim bölüm dağın başındaydı. Merkez kampüsünü dağıttılar sağa sola ondan. Zaten 1 yıl sonra AHBVÜ oldu orası da.
Durduk yere kavga hiçbir yerde olmaz. Bir sebepten dolayı fişeklenir ve tartışma/kavga başlatılır. Üniversite de genelde olgun insanlar olduğu için kavga/tartışma ihtimali çok düşük. Kimse boş sebeplerden birbiri ile tartışmaya girmez. Kavga/tartışma illa ki her yerde olabilecek bir şey. Üniversiteyi lise ile kıyasladığımızda Üniversite de neredeyse sıfır diyebiliriz. Lise de yatarak dersleri geçebiliyorsun, serserilik yapıp kız peşinde koşabiliyorsun. Üniversite de ne yazık ki böyle bir şey çok mümkün değil. Herkes eğitimine ve derslerine ağırlık verdiği için genelde bu tarz durumları zaman kaybı olarak görmekteler.Arkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden
Oluyoroluyor
Kanka kavga olursa üniversite cezasını keser ama intihar olayı olabiliyor geçen bi erkek için kız kendini tırın önüne atmıştı ve vefat ettiArkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden
Hocam atl mi mimar sinan mıydı liseArkadaşlar selam aydınlıyım,bu sene şehir dışında üniversite kazandım şimdi sizlere bir şey soracağım biliyorum saçma olacak ama üniversitede lisedeki gibi kavga falan oluyor mu örnek olarak kız için birbiriyle erkek erkeğe kavga eden veya herhangi bir sebebten kavga oluyor mu okuduğum lise bayağı berbattı ve belalıydı okul çünkü o yüzden