Neler Yeni

Üniversiteler bu sene ne farkla yerleştirir

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
başlık garip oldu ama anlatmak istediğim geçen sene 300 400k ile öğrenci alan üni bu sene kaç ile alır sizce
geçen senelere göre daha zor bir sınavdı ama daha fazla kişi katıldı
iki ucu kirli değnek desek yeridir

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bölüme göre değişecek tamamen kontenjanı azaltılan ve revaçta olan bölümler uçacak genel olarak sağlık sektörü sıralamaları da düşecektir diye düşünüyorum.
Özellikle mühendisliklerin yükseleceğini düşünüyorum

Pukiina

80+ Bronze
başlık garip oldu ama anlatmak istediğim geçen sene 300 400k ile öğrenci alan üni bu sene kaç ile alır sizce
geçen senelere göre daha zor bir sınavdı ama daha fazla kişi katıldı
iki ucu kirli değnek desek yeridir
Geçen yıl çok fazla tıp seçen olmamıştı. Genel anlamda herkes Mühendisliğe yöneldi özellikle bilgisayar mühendisliğinde bayağı oynamalar olmuştu. Bu yıl da benzer bir durum olacağını düşünüyorum. Mühendisliklerin sıkıntı çıkaracağını tıp vs bölümlerin sıralamasının değişeceğini düşünüyorum

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölüme göre değişecek tamamen kontenjanı azaltılan ve revaçta olan bölümler uçacak genel olarak sağlık sektörü sıralamaları da düşecektir diye düşünüyorum.
Özellikle mühendisliklerin yükseleceğini düşünüyorum
Geçen yıl çok fazla tıp seçen olmamıştı. Genel anlamda herkes Mühendisliğe yöneldi özellikle bilgisayar mühendisliğinde bayağı oynamalar olmuştu. Bu yıl da benzer bir durum olacağını düşünüyorum. Mühendisliklerin sıkıntı çıkaracağını tıp vs bölümlerin sıralamasının değişeceğini düşünüyorum
sırf parası iyi ve elinin altında telefon var bilgisayar var diye yazılım bilgisayar müh seçen abi ben teknoloji çocuğuyum diyen aptalların elinde patlayacak gerçekten yazılıma tutkusu olanlar boşta kalacak desenize

Pukiina

80+ Bronze
sırf parası iyi ve elinin altında telefon var bilgisayar var diye yazılım bilgisayar müh seçen abi ben teknoloji çocuğuyum diyen aptalların elinde patlayacak gerçekten yazılıma tutkusu olanlar boşta kalacak desenize
Valla hocam o iş geçen yıl doktorların darp edilmesi, iş bırakması, yurt dışına giden doktorlar vs sağlıkta şiddetten dolayı millet Mühendisliğe geri döndü deniliyor yani işin uzmanı hocalar öyle oldu diyor bir çok hoca. Tabi dediğiniz de mğmkün

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Valla hocam o iş geçen yıl doktorların darp edilmesi, iş bırakması, yurt dışına giden doktorlar vs sağlıkta şiddetten dolayı millet Mühendisliğe geri döndü deniliyor yani işin uzmanı hocalar öyle oldu diyor bir çok hoca. Tabi dediğiniz de mğmkün
ya inanın lise son sınıfları gezin tek vasfı tiktokta instada gezinen insanlar teknolojiyle araları iyi sanıyor diye seçiyorlar şu bölümleri

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bir yandan yök tavuk gibi bilişim bölümü yumurtluyor.
Ondan dolayı da sabit kalabilir

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
azaltılıp sıralamalarını düşürmeleri gerekirken daha da saçmalıyorlar

Pukiina

80+ Bronze
ya inanın lise son sınıfları gezin tek vasfı tiktokta instada gezinen insanlar teknolojiyle araları iyi sanıyor diye seçiyorlar şu bölümleri
Yok hocam sadece geleceğe odaklı bakıyor millet o tiktokta gezen tayfa zaten bir çöp olmayan tayfa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi bilemiyorum bu yılda yapay zeka ile alakalı cart curt epey yeni bölüm gelmiş olabilir tabi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
azaltılıp sıralamalarını düşürmeleri gerekirken daha da saçmalıyorlar
tercih edenler de para var deyip daha da abanıyorlar ki bu kadar tercih olmaz yoksa bence her meslek bazında dengeli bir dağılım olur.
İlerde bu sektör mezunları patlayacak gibi ama hayırlısı

Top Bottom