Neler Yeni

Üniversitenin ilk günü için tavsiyeler

EmreTRk

80+ Bronze
Arkadaşlar malum artık üniversiteler açılıyor. Bu arkadaşınız da artık bir inşaat mühendisi öğrencisi. Üniversitenin ilk günü için bana verebileceğiniz önerileri duymak için böyle bir konu açma gereği duydum.

Ve de ilk gün yanımızda götürmemiz gereken ekstra bir şey var mıdır? Laptop götüreceğim ancak kalem defter vs. bir şeye ihtiyacım olacak mıdır?

Deneyim ve tecrübelerinizi paylaşır iseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,292
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar malum artık üniversiteler açılıyor. Bu arkadaşınız da artık bir inşaat mühendisi öğrencisi. Üniversitenin ilk günü için bana verebileceğiniz önerileri duymak için böyle bir konu açma gereği duydum.

Ve de ilk gün yanımızda götürmemiz gereken ekstra bir şey var mıdır? Laptop götüreceğim ancak kalem defter vs. bir şeye ihtiyacım olacak mıdır?

Deneyim ve tecrübelerinizi paylaşır iseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
2. Sınıfım daha üniversite yüzü görmedim. Konuyu takipteyim.

EmreTRk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,292
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

EmreTRk

80+ Bronze

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
İlk hafta ders işlemicen kanka rahatke pc bile götürme.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,292
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yüz yüze için aşı gerekiyor mu acaba? Bilginiz var mı?
Benim üniden bahsediyorsak evet var. Hatta listeyi atayım.

IMG_20210822_222911.jpg

Ancak sizinki nasıl olur bilmiyorum. Kendin wp gruplarindan veya üniversitenin sitesinden falan öğrenebilirsin.

EmreTRk

80+ Bronze

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Eğer aşı zorunluluğu var ise zaten işimiz yaş :) İlk hafta da gidemeyeceğim. Randevu alsam iyi olacak.

Aşı zorunluluğu olmasa da korona olmaktan ve bunu ağır atlatabileceğinden korkmuyor musun?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Aşı zorunluluğu olmasa da korona olmaktan ve bunu ağır atlatabileceğinden korkmuyor musun?
Niye korku olayına giriyorsunuz ki dışarı çıkmak normal bir yaşam zaman içerisin de bile sıkıntı olabiliyor iken. Zaten öyle ya da böyle zorunluluk haline geldi.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Niye korku olayına giriyorsunuz ki dışarı çıkmak normal bir yaşam zaman içerisin de bile sıkıntı olabiliyor iken. Zaten öyle ya da böyle zorunluluk haline geldi.

Ben girmedim farkındaysan, arkadaş aşıdan korktuğunu dile getirdi. Koronaya yakalanmanın ve bunu ağır geçirme olasılığının ne kadar genç olsanda olma olasılığını dile getirdim ve kendi düşüncemle bunun daha korkutucu olduğunu belirttim. İsterseniz olmazsınız, herkesin kendi hayatı. İyi forumlar dilerim.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Ben girmedim farkındaysan, arkadaş aşıdan korktuğunu dile getirdi. Koronaya yakalanmanın ve bunu ağır geçirme olasılığının ne kadar genç olsanda olma olasılığını dile getirdim ve kendi düşüncemle bunun daha korkutucu olduğunu belirttim. İsterseniz olmazsınız, herkesin kendi hayatı. İyi forumlar dilerim.
Adam randevu alsam iyi olacak yazmış zaten nerde koktuğu yazıyor acaba

EmreTRk

80+ Bronze
Arkadaşlar niye ben korkak oldum bianda? Korktuğum falan yok korona da geçirdim ağırda geçirdim ama çok sağlam bağışıklık sistemim var yatağa yatmadım bile. Aşıda zorunlu değilse olmak istemiyorum. Size zorunlu mu diye sordum lütfen farklı yerlere çekmeyin soruyu. Evet veya hayır demek bukadar zor değil.

Top Bottom