Neler Yeni

Unutamadığınız çocukluk anılarınız neler?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Başlıkta olduğu gibi var mı böyle unutamadığınız aklınıza geldikçe güldüğünüz bir çocukluk anınız? Ben küçük bir tane ile başlayayım.

Ben çocukken mahallelerde kasalı arabalar seyyar meyve satardı. 4-5 yaşlarındayken çocukluk aşkıma seyyar meyve arabasından kiraz çalmıştım beraber bir yerde oturup yemiştik 😄😄. Ben çalarken adamın beni görmediğini sanıyordum meğer ben çalıp kaçıp kızla yerken babam vermiş parasını iki sene önce öğrendim 😄.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Başlıkta olduğu gibi var mı böyle unutamadığınız aklınıza geldikçe güldüğünüz bir çocukluk anınız? Ben küçük bir tane ile başlayayım.

Ben çocukken mahallelerde kasalı arabalar seyyar meyve satardı. 4-5 yaşlarındayken çocukluk aşkıma seyyar meyve arabasından kiraz çalmıştım beraber bir yerde oturup yemiştik 😄😄. Ben çalarken adamın beni görmediğini sanıyordum meğer ben çalıp kaçıp kızla yerken babam vermiş parasını iki sene önce öğrendim 😄.
Makas ile dilimi ortadan ikiye kesmiştim.İzi hala durur.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Vallaha siyahi bir Adam durduk yere bana vurmustu

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Darbe girişimi gecesi. Köyde kapıya vuruyorlardı. Korktum. Dedemin kardeşi çıktı.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VitoScaletta

80+ Gold
o kadar çok varki bebeklik arkadaşımla şuan hala arkadaşım mahallenin evlerindeki çatılara çıkıyoduk manzara güzel diye turhal gibi yerde sıkılmamak imkansız çünkü bir gün çatıya çıktık kapıyı kapattık kapı kilitli kaldı ben kapıyı açmaya çalıştım o arada arkadaşım avazı çıktığı kadar bağırdı yalvarırım bizi kurtarın diye bağırıyor ben diyorum sus sus susmuyor en sonunda kapıyı üst katta yaşayan deli açmıştı ve aaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırarak arkadaşıma vurmaya başladı bende koltunun altından kaçmıştım zayıf çok çirkin bişeydi o zamanlar yaş 10 bu arada dasfdasdafs lol maçım bitsin bi tane daha yazıyım

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VitoScaletta

80+ Gold
o kadar çok varki bebeklik arkadaşımla şuan hala arkadaşım mahallenin evlerindeki çatılara çıkıyoduk manzara güzel diye turhal gibi yerde sıkılmamak imkansız çünkü bir gün çatıya çıktık kapıyı kapattık kapı kilitli kaldı ben kapıyı açmaya çalıştım o arada arkadaşım avazı çıktığı kadar bağırdı yalvarırım bizi kurtarın diye bağırıyor ben diyorum sus sus susmuyor en sonunda kapıyı üst katta yaşayan deli açmıştı ve aaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırarak arkadaşıma vurmaya başladı bende koltunun altından kaçmıştım zayıf çok çirkin bişeydi o zamanlar yaş 10 bu arada dasfdasdafs lol maçım bitsin bi tane daha yazıyım
yaşım 10 değil o olayı 10 yaşında yaşadım

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Küçükken yaz akşamları mahallede 10 kişi toplanıp 'ZBK' kod adlı zillere basıp kaçma isimli saçma oyunu oynayanlar beğensin de sayımızı bilelim. Ne günlerdi be 😄

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
ilkokuldayken arka bahceden eve seslendigimiz adam camdan atladı ve bizim okula geldi ögretmenler azarladı acayip korkmustuk sonra güldük ama birde evde pompalı tüfek var falan diyorlardı yoktu ama sallama full

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,497
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom