Neler Yeni

UPS güç kaynağı almam lazım mı?

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Arkadaşlar yüksek bir sistem topladım. 850w gold psu mevcut Msi marka. UPS güç kaynağı almam lazım mı? Yoksa bu psu beni herhangi bir elektrik sorununa karşı korumak için yeterli midir? Parçalara bir sıkıntı yaratsın istemiyorum elektrik kesintileri.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
yeni evlerde böyle sıkıntılar çok olmaz yani zarar konusunda ancak şartlar öyle değilse kullanmanızda fayda vardır hocam almak istiyorsanız alın faydalıdır her türlü

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni evlerde böyle sıkıntılar çok olmaz yani zarar konusunda ancak şartlar öyle değilse kullanmanızda fayda vardır hocam almak istiyorsanız alın faydalıdır her türlü
yani bina 12 yıllık. sistem yansın istemiyorum o yüzden sorayım dedim.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Akım korumalı priz al sorun olmaz.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
sağlam bir akım koruma pirizi aldınmı bir sorun olmaz ups biraz lükse girer
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağlam bir akım koruma pirizi aldınmı bir sorun olmaz ups biraz lükse girer
ama muhakak akım koruma en kısa sürede al max 250 tl bişey 12bin lira çöpe gitmesin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Elektrikten anlayan varsa korumalı priz yaptırın onlar daha mantıklı. UPS çok fazla elektrik giden, kesilme anında çalışmalarınız gitmesin diye daha mantıklı olur. İsterseniz alabilirsiniz tabii. Elektrik kesilince birkaç dakika içinde bilgisayarınızı sağlıklı kapatırsınız.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar yüksek bir sistem topladım. 850w gold psu mevcut Msi marka. UPS güç kaynağı almam lazım mı? Yoksa bu psu beni herhangi bir elektrik sorununa karşı korumak için yeterli midir? Parçalara bir sıkıntı yaratsın istemiyorum elektrik kesintileri.
bence bu fiyatlara deymez zaten garantide bunun gibi problemlerle ilgili ortaya çıkan sonuçları karşılıyorsa problem yok

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Akım korumalı priz al sorun olmaz.
O işe yaramadı dışında bir sorun göremiyorum. Voltaj regülatörü olmadan voltaj düşümü ve yükselmesi engellenemez. Bu yüzden UPS öneriliyor. Ve 1500va veya 1800va öneririm UPS değeri olarak.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Elektrik kesilince bilgisayarın kapanması sorun değil kapanabilir. Tek derdim parçalara bir sıkıntı gelmesin. 35 40k lık sistem sonuçta. Bir sıkıntı olacaksa ups ten kısmak istemiyorum.

Elektrikten anlayan varsa korumalı priz yaptırın onlar daha mantıklı. UPS çok fazla elektrik giden, kesilme anında çalışmalarınız gitmesin diye daha mantıklı olur. İsterseniz alabilirsiniz tabii. Elektrik kesilince birkaç dakika içinde bilgisayarınızı sağlıklı kapatırsınız.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Elektrik kesilince bilgisayarın kapanması sorun değil kapanabilir. Tek derdim parçalara bir sıkıntı gelmesin. 35 40k lık sistem sonuçta. Bir sıkıntı olacaksa ups ten kısmak istemiyorum.
Al o zaman öyle bir sistemse değer. Hem bios update'de sıkıntı yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,661
Üyeler
167,175
Son üye
Chapture
Top Bottom