Neler Yeni

Ups kargo zile basmadan haber vs. vermeden gitti.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
böyle bir şirket mi varmış ya :D ada bak
1942'den beri varlar. Kendileri Türkiye'nin önde gelen Horoz Holding'in şirketi Horoz Lojistik. Normalde işleri tırcılıktı bildiğin Euro Truck işi yani. Sonradan kargo da yapmaya başladılar ama pek iyi hizmet verdikleri söylenemez.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@Samaeldrazi @animeizleyenbiri @Arex @PeykSoftware
Ups sağolsun araç giderken arkalarından bağırarak koştum yine geri dönmediler zili çalmadan kaçtılar yine.
Tek seçeneğim ups'di kargo olarak keşke almasaydım.
hocam ne diyim şaka gibi bir şey ben'De kargoyu bana teslim etmek yerine dış kapının oradaki birkaç kişiye bırakıp gittiler iyiki aileden biriydi onlar :D yoksa 5000tl puff olurdu.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
1942'den beri varlar. Kendileri Türkiye'nin önde gelen Horoz Holding'in şirketi Horoz Lojistik. Normalde işleri tırcılıktı bildiğin Euro Truck işi yani. Sonradan kargo da yapmaya başladılar ama pek iyi hizmet verdikleri söylenemez.
Yaşadığım sitede bina nolar karışık o yüzden kargoyu eve getirirken 30 dakika beni aramışlar telefonda çekmiyordu :D evi bulup getirmişlerdi bana taktir ettim :D. İlgilenen arkadaşa bağlı aslında. Çünkü müşteri hizmetleri sıfır

Maeve Wiley

80+ Bronze

Bieshala

80+ Bronze
Arkadaşlar selam yaklaşık 1.5 hafta önce @animeizleyenbiri 'nin önerisiyle hawk fab V1 sandalyesi aldım tam 1 haftada geldi ama 1 vida eksikti.
Mail attım bir sonraki gün sabah tam 9'da geri dönüş yaptılar ve dediler ki "Merhaba, Gerekli parçanın gönderimini sağlıyoruz. İyi günler," dediler hemen ve başka bir şey demeden kargoya verdiler.
Dün kargo gelmişti lakin evde olmadığımdan alamadım bunda hak veriyorum ama bugün tekrar geldiler ve evin ziline dahi basmadan mesaj attılar evde olmadığımıza dair.
Aslında evdeydim zil çalarsa duyardım neden böyle yaptılar bilmiyorum.

Çok saçma bu yaptıkları kargo süresi vs. neden yaptılar bunu bi ihtimal verebilecek varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazıları tamamen okuyun bari.
Ah Ah Bende Aynı Şeyi Horoz Lojistikde Yaşamıştım . Hemen Horoz Lojistiki Aradım Bahane Uydurdular Falan Sonra Tekrar Dağıtıma Çıkartıp Getirdiler . Önerim Müşteri Temsilcilerini Ara Tekrar Getirmelerini Sağla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,357
Üyeler
161,037
Son üye
serkan saygın
Top Bottom