Neler Yeni

upsdeki kargomun çok geleceği yazıyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
perşembe günü itopya.comdan klavye aldım ilk gün kargoya verildi sorgulama kodunu aldım ups kargonun sitesinde ürünün nerede olduğuna dair bir bilgi yoktu dün girdim kargomu uçakla adanaya göndermişler kargom 7saate istanbuldan adanaya gitmiş ama adana hatay arasını 6 günde gelceği yazıyor bu hatamıdır

Ekler

• a3.PNG
    a3.PNG
    18.7 KB · Hit: 42

Efem1905

80+ Bronze
perşembe günü itopya.comdan klavye aldım ilk gün kargoya verildi sorgulama kodunu aldım ups kargonun sitesinde ürünün nerede olduğuna dair bir bilgi yoktu dün girdim kargomu uçakla adanaya göndermişler kargom 7saate istanbuldan adanaya gitmiş ama adana hatay arasını 6 günde gelceği yazıyor bu hatamıdır
hemen hemen doğru çıkıyor o tarih.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben ayın 8inde itopyadan klavye aldım. 10unda kargoya verildi. hala daha gelmedi. pazartesi ya da salı gelir heralde. 3 günleri vardı getirmek için, getirmediler. uzun sürebilir yani. konu ups olunca ne olacağı belli olmuyor.

Top Bottom