KAPTANN 80+ Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 85 9 Haziran 2024 #1 Merhaba, Görselde bulunan USB kısımları bir anda çalışmamaya başladı neden acaba? Örnek olarak klavyeyi takıyorum, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor. Ekler USB-1.png 998.3 KB · Hit: 25 USB-2.png 245.8 KB · Hit: 25
Merhaba, Görselde bulunan USB kısımları bir anda çalışmamaya başladı neden acaba? Örnek olarak klavyeyi takıyorum, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor.
M Mehmet68 80+ Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Mehmet yalvaç 22 Temmuz 2024 #2 KAPTANN yazmış: Merhaba, Görselde bulunan USB kısımları bir anda çalışmamaya başladı neden acaba? Örnek olarak klavyeyi takıyorum, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor. Devamı için tıklayın... knk çözdünmü? çözdüysen nasıl yaptın?
KAPTANN yazmış: Merhaba, Görselde bulunan USB kısımları bir anda çalışmamaya başladı neden acaba? Örnek olarak klavyeyi takıyorum, ışıkları yanıyor ama tepki vermiyor. Devamı için tıklayın... knk çözdünmü? çözdüysen nasıl yaptın?
KAPTANN 80+ Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 85 24 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet68 yazmış: knk çözdünmü? çözdüysen nasıl yaptın? Devamı için tıklayın... Yok hocam çözemedim, ilk başta statik elektirk boşaltma yapmıştım düzeldi, sonra tekrarladı, saldım bende, unutmuştum bu zamana kadar.
Mehmet68 yazmış: knk çözdünmü? çözdüysen nasıl yaptın? Devamı için tıklayın... Yok hocam çözemedim, ilk başta statik elektirk boşaltma yapmıştım düzeldi, sonra tekrarladı, saldım bende, unutmuştum bu zamana kadar.