Merhaba USB Wifi denen bir usb belleğe benzeyen bir şey var bunlar modem olmadan bilgisayara taktigimizda internet veren bir cihazmi yoksa internete bağlı iken internet hızını yükselten bir şey mi anlamadım lütfen yardım edin
(Soracak olursanız bilgisayar alacağım ancak balkonuma kuracağım için İnternet sıkıntısı yaşayabilirim yada yaşamaya bilirim ondan sordum)
Usb wifi; wifi özelliği olmayan laptop veya masaüstüne wifi özelliği kazandıran bir aparat. Kablosuz bağlanmanızı sağlar.
Wifi kartınız eski bir modelse , kablosuzda hız düşüklüğü yaşarsanız,; wifi6 usb 3.0 destekli olanları kablosuzda hızada bir miktar olumlu etkisi olur.
Merhaba USB Wifi denen bir usb belleğe benzeyen bir şey var bunlar modem olmadan bilgisayara taktigimizda internet veren bir cihazmi yoksa internete bağlı iken internet hızını yükselten bir şey mi anlamadım lütfen yardım edin
(Soracak olursanız bilgisayar alacağım ancak balkonuma kuracağım için İnternet sıkıntısı yaşayabilirim yada yaşamaya bilirim ondan sordum)
USB WiFi cihazı, bilgisayarın kablosuz wifi bağlantısı yapmasını destekleyen bir cihazdir. Yani bilgisayarın sadece kablolu lan girişi kullanıyor ise sen bu cihazı USB portuna takarak kablosuz halde kullanabilirsin interneti. Bunların hızları yani band genişlikleri oluyor. Çoğu modelde 2.4ghz bandında oluyor ve lan(kablolu) bağlantıdan daha yavaş oluyor. Maksimum verimi kablodan alırsın yada düzgün band genişliği yüksek bir cihaz alıp takman gerekir. Ben şahsen kullanmıyorum çünkü modem ile aradaki mesafe fazla ve kablosuz wifi adaptörü taksam çok yavaşlar hatta kopmalar yaşarım. O yüzden suanlik kablolu devam.