Öneri gelir ama hız düşer, pc çok uzakta değilse kabloyu tavandan yada yerden güzelce götürebilirsin kroşeler var kabloyu tutmak için onunla da tutturursun kötü görüntü olmazmodemden pc ye kablo cekmek istemiyorum kötü bi görüntü oluşuyor o yüzden usb wifi adaptörü almak istiyorum önerisi olan var mı ?
modemden pc ye kablo cekmek istemiyorum kötü bi görüntü oluşuyor o yüzden usb wifi adaptörü almak istiyorum önerisi olan var mı ?
modem dolabın içinde oldugu için kablo sıkıntı olucak. biraz araştırdım karşıma sürekli ac1300 diye bi ürün cıktı o alınır mı ? bu arada modem cok uzakta değil aramızda 1 duvar varÖneri gelir ama hız düşer, pc çok uzakta değilse kabloyu tavandan yada yerden güzelce götürebilirsin kroşeler var kabloyu tutmak için onunla da tutturursun kötü görüntü olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu işini görür
Dolaba matkap ile küçük bir delik açıp odana alabilirsin, ac1300 ü bilmiyorummodem dolabın içinde oldugu için kablo sıkıntı olucak. biraz araştırdım karşıma sürekli ac1300 diye bi ürün cıktı o alınır mı ? bu arada modem cok uzakta değil aramızda 1 duvar var