Neler Yeni

Usb wifi önerisi !!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail Çetinkaya
modemden pc ye kablo cekmek istemiyorum kötü bi görüntü oluşuyor o yüzden usb wifi adaptörü almak istiyorum önerisi olan var mı ?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan
modemden pc ye kablo cekmek istemiyorum kötü bi görüntü oluşuyor o yüzden usb wifi adaptörü almak istiyorum önerisi olan var mı ?
Öneri gelir ama hız düşer, pc çok uzakta değilse kabloyu tavandan yada yerden güzelce götürebilirsin kroşeler var kabloyu tutmak için onunla da tutturursun kötü görüntü olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işini görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneri gelir ama hız düşer, pc çok uzakta değilse kabloyu tavandan yada yerden güzelce götürebilirsin kroşeler var kabloyu tutmak için onunla da tutturursun kötü görüntü olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işini görür
modem dolabın içinde oldugu için kablo sıkıntı olucak. biraz araştırdım karşıma sürekli ac1300 diye bi ürün cıktı o alınır mı ? bu arada modem cok uzakta değil aramızda 1 duvar var

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Çağdaş Alkan
modem dolabın içinde oldugu için kablo sıkıntı olucak. biraz araştırdım karşıma sürekli ac1300 diye bi ürün cıktı o alınır mı ? bu arada modem cok uzakta değil aramızda 1 duvar var
Dolaba matkap ile küçük bir delik açıp odana alabilirsin, ac1300 ü bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Erkan
Kasaya takılan wifi kartı almaniz daha iyi olacaktır USB wifiler ısınma olunca sıkıntı çıkarabilir prizden internet olayı güzel ama bazen problem oluyor en iyisi kart anakarta tak kullan

CupOk

80+ Bronze
USB WiFi önermem 1 sene sonra çok sorun çıkartıyor çabuk kafayı yiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan