USDT ikinci UST mi oluyor?

Goko40

80+
Reaksiyon skoru
17
Dünki LUNA ve UST olaylarının ardından dün 0.9956 seviyelerine bir de USDT gerileyip bizi korkutmuştu.
Bu sabah USDT 0.97$.

Sizce USDT ikinci UST mi oluyor?

Öyle bi piyasa ki hiç birşeyi kestiremiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 ay önce tamamen bıraktım en büyük tavsiyemdir :)

Piyasa değeri sıralamasında ilk 10 civarı olan 100 dolarları gören kripto para bugün 17 cent UST yi kurtarmak için piyasaya Luna sürdüler ikisini de kurtaramadılar daha da kötüye gitti. FED'in faiz arttırdığı ortamda yatırım yapmak gerçekten risklidir arkadaşlar euro/usd paritesi bile 1.40 tan zamanla 1.04 e geldi. Bundan sonrasını ön görmek kahinlik olur ama kripto piyasalara güven ciddi şekilde azaldı USDT bile satış yiyor

Para değer kaybetmesin diye usdt aldım o bile çöktü bu kriptoda gerçekten hayır yok usdt yerine gelsin satıcam. bilsem gram altına basardım parayı bankada dursaydı öyle.zaten hepi topu 12k para var oda çöpe gitmesin başka param yok :F:

2680 dolar 550dolar kaldı spotta 1.5 senedir Sürünüyorum

USDT kolay kolay çökemez eğer UST gibi olursa paranı pulunu topla çık bu piyasadan yoksa yüz yıllarca içeride kalırız muhtemelen

bende böyle bir konu açıcaktım stabil coin güvenilir değil mi yanlış mı biliyorduk dün itibari ile çıktım kripto işinden

Dünki LUNA ve UST olaylarının ardından dün 0.9956 seviyelerine bir de USDT gerileyip bizi korkutmuştu.
Bu sabah USDT 0.97$.

Sizce USDT ikinci UST mi oluyor?
Paranızı BUSD'da tutun. Tether FUD'ı uzun zamandır vardı zaten UST olayından sonra iyice arttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,631
Üyeler
185,915
Son üye
juse
Geri