Neler Yeni

Üst düzey FPS oyuncu mouse

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Kablosuz mouse isteyen ve RGB delisi biri olarak assu rog çok kafamı karıştırdı şuan :D
Bence görünüşten çok performansa önem verin.

Almayın demiyorum gayet iyi bir ürün kendisi ama profesyonel şekilde oynayacağım diyorsunuz. Wireless gecikmeleri ile karşılaşabilirsiniz.

Ayrıca biraz ağır bir ürün yani ani dönüşlerde aksaklık yaşayabilirsiniz. Boyalı skatezleri var eğer teflon bulabilirseniz yut dışında onlardan alıp takmanızı öneririm.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Bence görünüşten çok performansa önem verin.

Almayın demiyorum gayet iyi bir ürün kendisi ama profesyonel şekilde oynayacağım diyorsunuz. Wireless gecikmeleri ile karşılaşabilirsiniz.

Ayrıca biraz ağır bir ürün yani ani dönüşlerde aksaklık yaşayabilirsiniz. Boyalı skatezleri var eğer teflon bulabilirseniz yut dışında onlardan alıp takmanızı öneririm.
çok haklısın dostum performans daha önde gelmeli şuan benim için ama kendimi durduramıyorum :D ama muhtemelen her şeye rağmen seni dinleyeceğim.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
çok haklısın dostum performans daha önde gelmeli şuan benim için ama kendimi durduramıyorum :D ama muhtemelen her şeye rağmen seni dinleyeceğim.
Dediğim gibi eğer pugio 2 alırsan teflon skatez almanda fayda olur.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
bi aralar çok istiyordum bunu ama kararsızım bilemiyorum
Eline ve tutuş şekline göre bence en uygun ürün XM1R. Sen bilirsin yine de hangisi kafana yatıyorsa onu al.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Öncelikle Teşekkürler, ikinizin de önerilerine göz attım. SPAWL logitech g pro şuanlık bütçemi aşıyor, zowie tarafındaysa arkadaşlarım güzel olduğunu vs. söyledi ama marka hakkında çok bir bilgim yok fiyatı makul zowie şuanlık bana daha yakın geliyor, ayrıca G pro yu önerdiğine dayanarak G603 lightspeed hakkında bir bilgin var mı diye soracağım. Diğer bir öneride Endgame Gear XM1R önermişsin ŞEHİD PİYADE ilk defa gördüğüm bir marka açıkçası hiç bir fikrim de yok. Biraz bilgilendirebilirsen sevinirim.
g603 hakkında bir bilgim yok ama zowie çok iyidir bir çok esporcu onu kullanıyor xantares russ aimdll (eğer mouselarını değiştirmedilerse) ama araştırın derim bir çok modeli var bakın hangisi hoşuna gittiyse videolarını izle konu aç birilerine donate at vs vs ama öneririm zowie yi profosyonel bir marka dir

Top Bottom