Neler Yeni

Usta asker için önerdiğiniz kameralı telefon internete bağlanan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
Bütçe
2000
Abim 1.5 ay önce askere gitti acemiliği bitirdi tuşlu telefon istedi bizden internete bağlanan kamerası olan telefonculara sorduğumuzda bulunmuyor tarzında bişiler dedi hangi model önerirsiniz kameralı internete bağlanan tuşlu telefon sanki Nokia'nın vardı ama ismini unuttum bide kapanma sorunu oluyor bütçe ortamala 2bin Tl

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
o bütçeye imkansız da xiaominin bir telefonu vardı ben askerdeyken ekranı dokunmatik tuşlu kamerası 10k civarına satılıyordu sahibinden sitesinde alıp bedellide kullanıp 7-7.5 a satanlar vardı baya

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abim 1.5 ay önce askere gitti acemiliği bitirdi tuşlu telefon istedi bizden internete bağlanan kamerası olan telefonculara sorduğumuzda bulunmuyor tarzında bişiler dedi hangi model önerirsiniz kameralı internete bağlanan tuşlu telefon sanki Nokia'nın vardı ama ismini unuttum bide kapanma sorunu oluyor bütçe ortamala 2bin Tl
kameralı telefon zaten yasak, yakalanınca elinden alırlar artı 1 hafta ceza yer , madem bu riske giriyor direkt akıllı telefonunu yollayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bütçeye imkansız da xiaominin bir telefonu vardı ben askerdeyken ekranı dokunmatik tuşlu kamerası 10k civarına satılıyordu sahibinden sitesinde alıp bedellide kullanıp 7-7.5 a satanlar vardı baya
Evet biliyorum ama onlar kapanır diye korkuyorum biraz ve bütçe biraz az yazmışım evet daha fazla normalde krtalama yazdım oraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

kameralı telefon zaten yasak, yakalanınca elinden alırlar artı 1 hafta ceza yer , madem bu riske giriyor direkt akıllı telefonunu yollayın
Bilmiyorum usta birliğinde yasak değil deniliyormuş saten telefonunu götürdü ama açamıyormuş tuşlu telefon olması gerek dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom