!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bro ufak bir noktaya parmak basacagim ama tartışmaya çok karışmak istemiyorum esnafın iyiki açıldık felan dediği yok bro yani kapalı çarşıdan bahsediyorsunuz bu ülkedeki esnafın milyonda birine denktir esnaf kan ağlıyor kan gözlerimin önünde hergun birden fazla esnaf kepenk kapatıyor devrediyor yada batıyor muhtaç duruma düşüyor hayal dünyasında yaşamayın lutfen
Knk konu turistler olduğu için turistlerin gezdiği esnaflardan bahsediyorum. Turist gidipte malatyanın bir dükkanından alısveris yapmıyor. Gidip kapalıcarsı veya izmirdeki tarihi yerlerden alısveris yapıyor. Yoksa bende farkındayım herseyin ama turistlerle diğer esnafların pek alakası yok.

Peki ben ülkeye döviz sokmadığım için köpek gezdirmeye hakkım olmamasını mantıklı kılıyor mu?
Sen çok ististai konusuyorsun. Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama bu olayın oturduğun ilçe emniyet ile bile alaklaı olabilir. Müdürü çok disiplinlidir gezdirmez. Ben adana da yasıyorum ADS sampıyon oldu 10 binlerce insan sokaktaydı 1 kişiye ceza yazmadılar. Doğrumu değil ama bence öyle aman aman bir yasakta yok zaten. Keşke olsa ama çokta sıkı bir yasak işlemiyor.

Knk konu turistler olduğu için turistlerin gezdiği esnaflardan bahsediyorum. Turist gidipte malatyanın bir dükkanından alısveris yapmıyor. Gidip kapalıcarsı veya izmirdeki tarihi yerlerden alısveris yapıyor. Yoksa bende farkındayım herseyin ama turistlerle diğer esnafların pek alakası yok.
Hayır hayır bak işte burada çok çok yanılıyorsun turistlerle diğer esnafın çok alakası var kapalı çarşıya turist girecek diye doğu Anadolu daki esnaf dükkan kapattı haberiniz ola şuanda bu dengeyi gözden kaçırıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saldırmak değil savunmak.
Savunmanın kelime anlamını bildiğinizi eminim biraz saçma oldu

Hayır hayır bak işte burada çok çok yanılıyorsun turistlerle diğer esnafın çok alakası var kapalı çarşıya turist girecek diye doğu Anadolu daki esnaf dükkan kapattı haberiniz ola şuanda bu dengeyi gözden kaçırıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Savunmanın kelime anlamını bildiğinizi eminim biraz saçma oldu
Eğer bilmiyorsam lütfen öğretin.

Tamam haklısın da turist olduğunu nasıl anladın böyle takılan çok rürk gördüm
Konuya gelirsek doğru haklısın ekonomi çok kötü günden güne de maalesef kötüleşiyor üzücü aam gerçek
BBC'nin paylaşımı bu şekilde çünkü , atmıyor arkadaş kafasından

Burada kimse kadına yada yaptığı mesleğe laf etmiyor burad aolay bu bile değil sen kendine göre yorumluyorsun e kendinde kabul ettin bu fotoğrafı paylaşmak kötü bir şey çünkü bu olaya daha geniş çaplı bakılınca bunun ne kadar aşağılayıcı bir olay olduğunu kendi içinde sende biliyorsun ama kabul etmek istemiyorsun dediğim gibi siz köleliğe alişmişsanniz benim yapacak bir şeyim yok
Sen ne cahil adammışsın be seni eğitmemişler üzülüyorum eğitmemişler.

Ne istiyorsun turistlerden? Anlatayım sana turistler önce taksiye biner taksi olduğundan daha fazla dolar alır gider bir restoranta yine kazıklanır emin ol esnaflar turistleri senden daha çok seviyor.Bizden daha çok bahşiş bırakıyor bak düşünme yeteneğine sahip olmayan arkadaşom biraz gözünü aç tek bir açıcadan bakarsan baktığın açıya köleleşirsin.

10 satır mesaj yazmışım sen sadece 1 cümleye cevap veriyorsun geri kafalı yazdıklarımı tam oku.

Eğer bilmiyorsam lütfen öğretin.
Bak yine hep yaptığın şeyi yapiyorsun savunmanın kelime anlamını tabikide biliyorsun ama yaptığın şey savunmak felan değil yani bir gorus belirtirsin onu savunurdun başkalarının yazım yanlislarini eleştirmek savunmak değil baya alakası oldu cidden

Kardeşim sadece doğu anadolu değil mevzu Ben Adana da yaşıyorum burda da çoğu yer kapalı. Ama bu turist gelecek diye değil niye anlamıyorsunuz ya :D Şimdi Adana da dükkan kapandı diye Kapalıçarşıyıda mı kapatsınlar. Yani onlar kapattı o kazanmıyor bu da kazanmasın mı desinler. :D E tamam o insanlar kazanamıyor keşke kazansa allah yardımcıları olsun. Ama onlar kazanamıyor bari ordaki esnaf kazansın. Bir nebze olsun orası yasasın. Olaya böyle bakmak daha mantıklı değil mi? Sen diyorsun ki madem orası kapalı turistte gelmesin orası da kapansın. Herkes kapalı olsun. Devlette bunu politika olarak kısıtlama varken satışın olabileceği tursistik alsıveris yerlerini açtı ki. Döviz girsin. Bu bence çok büyütülüyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri