Bu kart nerden çıktı ya? çok ısınan bir kart mıydı?İtopya da uthenera ultra adında bir sistem var 9.500 TL fiyat var özellikleri ryzen 5 5500 gigabyte rx 580 gaming 8 GB ddr4 16 GB ram li bir bilgisayar alınır mı?
Arkadaşın attığı sistem işlemci bakımından kötü amadaha mı İyi bu hocam
Ben bilmiyorum hocam ilk bilgisayar alışım 10.000 TL nin üstüne çıkmak istemiyorumBu kart nerden çıktı ya? çok ısınan bir kart mıydı?
Yada 10000 TL nin üstüne çıkmayan bir sistem biliyormusunuz hocamBu kart nerden çıktı ya? çok ısınan bir kart mıydı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın attığı sistem işlemci bakımından kötü ama
ekran kartı bakımından çok daha iyi.
İşlemci bakımından 5500 daha iyi ancak aralarında 5-10 fps oynuyor. Pek fark yok yani ama ekran kartı olarak 1660 super 580'den 2 tık daha iyi bir kart. 580'de ısınma sorunu yaşandığını da duydum. Tabi sizin baktığınız sistemin kasası ve diğer parçaları da önemli. Link atabilirseniz karşılaştırabiliriz.daha mı İyi bu hocam
İşlemci bakımından 5500 daha iyi ancak aralarında 5-10 fps oynuyor. Pek fark yok yani ama ekran kartı olarak 1660 super 580'den 2 tık daha iyi bir kart. 580'de ısınma sorunu yaşandığını da duydum. Tabi sizin baktığınız sistemin kasası ve diğer parçaları da önemli. Link atabilirseniz karşılaştırabiliri
İşlemci bakımından 5500 daha iyi ancak aralarında 5-10 fps oynuyor. Pek fark yok yani ama ekran kartı olarak 1660 super 580'den 2 tık daha iyi bir kart. 580'de ısınma sorunu yaşandığını da duydum. Tabi sizin baktığınız sistemin kasası ve diğer parçaları da önemli. Link atabilirseniz karşılaştırabiliriz.
Benim bildiğim galiba bu kasada yada power boost kasalardamı var bilmiyorum galiba 500 wat PSU varITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İşlemci, anakart, ssd bakımından daha iyi +1000 TL cebe para kalıyor ama ben olsam sizin attığınıza yönelirdim. 3600 zaten besliyor 1660 superi.
ek olarak bu sistem de mevcut:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Vok entry mld 2280 m2 update 'iyle de alınabilir. Tek eksisi PSU.
rx 580'in tek övülecek yanı 8 gb vram'e sahip olması diye biliriz, kartı kullandım gerçekten ısınan ve çok düşük bir performans veren ürün. sakın almayın.İtopya da uthenera ultra adında bir sistem var 9.500 TL fiyat var özellikleri ryzen 5 5500 gigabyte rx 580 gaming 8 GB ddr4 16 GB ram li bir bilgisayar alınır mı?
Saolun hocamrx 580'in tek övülecek yanı 8 gb vram'e sahip olması diye biliriz, kartı kullandım gerçekten ısınan ve çok düşük bir performans veren ürün. sakın almayın.
Hocam Bu attığınız vok entry sistemde onu marka bir ekran kartı kullanılıyor galiba güvenilir bir markamıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İşlemci, anakart, ssd bakımından daha iyi +1000 TL cebe para kalıyor ama ben olsam sizin attığınıza yönelirdim. 3600 zaten besliyor 1660 superi.
ek olarak bu sistem de mevcut:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Vok entry mld 2280 m2 update 'iyle de alınabilir. Tek eksisi PSU.
İşlemcisi iyi ama ekran karti eski bir ekran karti verilmezİtopya da uthenera ultra adında bir sistem var 9.500 TL fiyat var özellikleri ryzen 5 5500 gigabyte rx 580 gaming 8 GB ddr4 16 GB ram li bir bilgisayar alınır mı?