akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
indirme hızımı nasıl arttırabilirim arkadaşlar? tracker falan denedim işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim.
16mbs download 7mbps upload var.Tracker güncel olsun mesela mayıstayız 2021 mayıs diye gir bul ondan sonrası internetin gayri adına
upload kullanırmı bilmem ama, zaten en fazla o kadar16mbs download 7mbps upload var.
hocam işe yaramadıTracker güncel olsun mesela mayıstayız 2021 mayıs diye gir bul ondan sonrası internetin gayri adına
16 Mbps internet için zaten normal hızda iniyor şu an. Yükselirse en fazla 1.8'e falan yükselir.16mbs download 7mbps upload var.
seed nedir?İnternette verilen hızlandırma yöntemlerini deneyebilirsiniz. Seed olmadıktan sonra çok bir farkı olmaz ama.
nasıl yaparım? benimki 1.0-1.3 arası git gel yapıyor. bazen 900kb lere düşüyor.16 Mbps internet için zaten normal hızda iniyor şu an. En fazla 1.8'e falan yükseltebilirsin
O hızla bunun üstüne çıkamazsın ama stabil olması için güncel trackerlar yapıştırabilirsin.16mbs download 7mbps upload var.
yaklaşık 6 saat torrentden indirdim sonra setupdan 5 saat indirdim %22.2 de 1 saat takıldı bende indirdiğim videonun yorumlarına bakmıştım ******indir'de %22.2 de takılıyormuş ilerlemiyormuş diye başka siteden indirmeye çalışıyorum şu an.Sen bu oyunu indirmemiş miydin zaten ?
mart trackeri yapıştırdım hala aynıO hızla bunun üstüne çıkamazsın ama stabil olması için güncel trackerlar yapıştırabilirsin.
nasıl yaniBaşka siteden dene kenrisi kısıtlıyor