Neler Yeni

uygulamalar geç açılıyor

grasdiyas

80+ Silver
rx6700
xpg gammix d35
5600x
w11

nedense dosya gezgini chrome görev yöneticisi gibi şeyler seri ve hızlıca açılması gerekmezmi bazen donuyor nedense windows un programı olan bellek testini de yaptım bi sıkıntı çıkmadı oyunlarda sıkıntı yok fps gayet iyi donma fln da yok oyunlarda sadece windows da gezinirken format atmayı pek düşünmüyorum yeni daha zaten çok ta dolu değil pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
ssd testi yapmayı düşünebilirsin çok şüpheleniyorsan ancak crystaldiskmarktan yapma, hatalı gösteriyor(sadece ssd nin ulaşabildiği max değeri gösteriyor)

hd tuneden bak onun yerine okuma yazma hızı stabilse sorun yoktur.

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ssd testi yapmayı düşünebilirsin çok şüpheleniyorsan ancak crystaldiskmarktan yapma, hatalı gösteriyor(sadece ssd nin ulaşabildiği max değeri gösteriyor)

hd tuneden bak onun yerine okuma yazma hızı stabilse sorun yoktur.
m2 ye kurulu sorunsuz %100 hızlara da bakım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

okuma yazma normal

m2 de hic bi sıkıntı yok ram lerde temiz

1709805299950.png

Son düzenleme:

grasdiyas

80+ Silver
yardım edicek yokmu ya

up up

grasdiyas

80+ Silver
up up help

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Wise Care 365 kurup bir temizlik yaptır. Disk TRIM de yaptır. Sonra bilgisayarı yeniden başlat.

grasdiyas

80+ Silver
Wise Care 365 kurup bir temizlik yaptır. Disk TRIM de yaptır. Sonra bilgisayarı yeniden başlat.
kapatırken fln yanıt vermeyi durdurdu fln diyo bazen hemen trim le wiseyi yapıp geri dönücem

hallettim halen aynı özellikle görev yöneticisinde bazen dosya gezgininde chrome stem bazen onlardada oluyor ya yavaş açılıyor yada yanıt vermeyi durdurdu diyor

Son düzenleme:

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
kapatırken fln yanıt vermeyi durdurdu fln diyo bazen hemen trim le wiseyi yapıp geri dönücem
Hantallık var yani. Disk kaynaklı olabilir. Trim işlemci disk dosyalarını düzene sokacaktır.
Eski notebookumda dandik özellikler var ama performans canavar gibi. 20 saniyede açılıyor Chrome 1 saniyede açılıyor. Dosya gezgini tıklama ile açılıyor. Wise Care 365 ile arada bakım yapıyorum. Özellikle disk trim yapıyorum ki dosya düzensizliği en aza indim. Böylece SSD'den en iyi şekilde yararlanmış oluyorsun.

hallettim halen aynı özellikle görev yöneticisinde bazen dosya gezgininde chrome stem bazen onlardada oluyor ya yavaş açılıyor yada yanıt vermeyi durdurdu diyor
Trim bu kadar çabuk bitmezdi. Ne çabuk yaptın?

grasdiyas

80+ Silver
Hantallık var yani. Disk kaynaklı olabilir. Trim işlemci disk dosyalarını düzene sokacaktır.
Eski notebookumda dandik özellikler var ama performans canavar gibi. 20 saniyede açılıyor Chrome 1 saniyede açılıyor. Dosya gezgini tıklama ile açılıyor. Wise Care 365 ile arada bakım yapıyorum. Özellikle disk trim yapıyorum ki dosya düzensizliği en aza indim. Böylece SSD'den en iyi şekilde yararlanmış oluyorsun.
trim yapmak demişken baktım trim açık zaten manuel olarak bişey yaoıyormuyuz

cmd den baktım açıkmış zaten manuel olarak bişey mi yapıyoruz

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
1709822065260.png

trim yapmak demişken baktım trim açık zaten manuel olarak bişey yaoıyormuyuz

cmd den baktım açıkmış zaten manuel olarak bişey mi yapıyoruz
Wise Care 365'ten yap Trim işlemini. Sistem Ayarı sekmesinden Disk Birleştime kısmına tıkla ve SSDleri seç. Sonra sağ alttanki kısımdan Optimize Et kısmını seç

grasdiyas

80+ Silver

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Görev yöneticisinin de ekran görüntüsünü atar mısın bir de.

grasdiyas

80+ Silver
Görev yöneticisinin de ekran görüntüsünü atar mısın bir de.
atayım bitti ssd ler 2 tane var 1 tane de hdd var ama onu kullanmıyorum ets 2 ban videoları için kullanıyom sadece

1709822374092.png

1709822392477.png

1709822412182.png

1709822432477.png

şuan birazdaha iyi gibi

iyi iyi düzeldi şuan yanıt vermeyi durdurdu demiyor teşşekkürler sıfırlayıp w10 a dönmekten kurtuldum şu an onda oyun ve fotoğrafı hdd ye atacaktım tam bir işkence

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,286
Üyeler
165,506
Son üye
sederve271
Top Bottom