Neler Yeni

Uygulamayı yeni telefondan giriyormuş gibi göstermek

djhmz

80+
Merhabalar, çalıştığım iş yerinde oliz adlı bir uygulama kullanıyorduk müşterinin cep no sunu girip indirim tanımlıyorduk fakat uygulama güncellendi ve artık 1-2 den fazla cep no lu hesap açamıyoruz (uygulama artık telefonu tanıyor ve ekstra hesaplara izin vermiyor) sorum şu uygulamayı nasıl ilk kez indiriyormuş gibi gösterebilirim verileri silip denedim yine olmadı. Teşekkürler şimdiden

Ekler

• Screenshot_2024-12-11-16-17-37-430_com.arcelik.oliz.jpg
    Screenshot_2024-12-11-16-17-37-430_com.arcelik.oliz.jpg
    501.8 KB · Hit: 34

CharlesPolat

80+ Bronze
Merhabalar, çalıştığım iş yerinde oliz adlı bir uygulama kullanıyorduk müşterinin cep no sunu girip indirim tanımlıyorduk fakat uygulama güncellendi ve artık 1-2 den fazla cep no lu hesap açamıyoruz (uygulama artık telefonu tanıyor ve ekstra hesaplara izin vermiyor) sorum şu uygulamayı nasıl ilk kez indiriyormuş gibi gösterebilirim verileri silip denedim yine olmadı. Teşekkürler şimdiden
Apk tarzı yapmadığın sürece bunu eski haline döndüremezsin

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
hazarcoban
Google play storede uygulama klonlama uygulamaları var indir onlar yapııyor

djhmz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler dualspace adında bir uygulama kullandım oda olmadı bu oliz programı telefonda neyi tanıyor da çoklu hesap diyor olabilir

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Beyler dualspace adında bir uygulama kullandım oda olmadı bu oliz programı telefonda neyi tanıyor da çoklu hesap diyor olabilir
MAC adresini tanıyordur, başka cihaz yada bilgisayara emulator kurmayla çözülür anca

Top Bottom