Bence bekle dostum sonra fiyatlar ucuzladığında pişman olma derim .Merhabalar, bana uygun fiyatlı güzel bir direksiyon seti lazım, fiyat en fazla 1000 TL, logitech G29 ayarında bir şey önerir misiniz ? Tam olarak olmasa da özellik olarak buna yakın olsa çok iyi olur.
Bende öyle düşünüyorum da tam emin değilim, sizce fiyatlar ne zaman ucuzlar ve ucuzladığında hangi direksiyon setini almalıyım bu bütçede ?Bence bekle dostum sonra fiyatlar ucuzladığında pişman olma derim .
? yanlış anladın sanırım1000₺ verme direksiyon setine, memnun kalmazsın paran boşa gider.
Minimum 2500 olsun 2. El G27 bulursun.
En iyisiTamam o zaman şimdilik bir direksiyon seti hayal oldu
Merhabalar, bana uygun fiyatlı güzel bir direksiyon seti lazım, fiyat en fazla 1000 TL, logitech G29 ayarında bir şey önerir misiniz ? Tam olarak olmasa da özellik olarak buna yakın olsa çok iyi olur.
yooo hayal olmadı https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aksesuar-sony-direksiyon-seti-932338951/detayTamam o zaman şimdilik bir direksiyon seti hayal oldu
Logitech'in en iyi direksiyon seti G29'mu ?
Sana tek önerim şudur ki paranı biriktir dediğimi yap sabret sabretmek güzeldir ve bunu al kalitelidir memnun kalacaksın <3Merhabalar, bana uygun fiyatlı güzel bir direksiyon seti lazım, fiyat en fazla 1000 TL, logitech G29 ayarında bir şey önerir misiniz ? Tam olarak olmasa da özellik olarak buna yakın olsa çok iyi olur.