- Bütçe
- 2000
Merhabalar bir gamepede 3-4k para vermek istemiyorum. Çakma üründe almak istemiyorum. Güzel önerebileceğiniz 2kya kadar gamepad var mıdır? Logitechin gamepadlerini kullandım ve hoşuma gitmedileri onların dışında önerirseniz sevinirim.
kablolu olarak msi gc20 v2/kablosuz olarak gc 30v2 veya 8bitdo serisiMerhabalar bir gamepede 3-4k para vermek istemiyorum. Çakma üründe almak istemiyorum. Güzel önerebileceğiniz 2kya kadar gamepad var mıdır? Logitechin gamepadlerini kullandım ve hoşuma gitmedileri onların dışında önerirseniz sevinirim.
alınmaz çok eskiLOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
dün gördüm mediada bence alınır
8bitdo serisi msidan daha iyi midir? Tip olarak msidan daha güzel gözüküyolar.kablolu olarak msi gc20 v2/kablosuz olarak gc 30v2 veya 8bitdo serisi
msi 20 kullanıyorum çok çok memnunum 30da kablosuz batarya ömrü iyi kabloluda kullanılıyor 8bitdoyu kullanmadım8bitdo serisi msidan daha iyi midir? Tip olarak msidan daha güzel gözüküyolar.
Stoklara gelmiş. Güzel mi bu gamepad?https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu
su urunun stoga girmesini bekliyorum ben de
ya daha dun parami bitirmistim .d mesaji atarkende yenilenmemisti stoklar, ve evet baya herkes tavsiye ediordu bu gamepadi hatta bi arkadasima da aldiracaktim ona da aticam simdi linkini.Stoklara gelmiş. Güzel mi bu gamepad?