2. el harici güzel bir şey alınmaz. Sıfır alıp kötü bir şey alacağınıza biraz bekleyip iyisini almak daha mantıklı.Butcem cok az bu fiyat bandinda ne alinabilir
sistemi yeni topladim bir iki ay tvye takip mi kullansam
Tercihim biraz bekleyip birikim yapıp daha iyi bir şey almak olur.ACER SA220QBbix 22" Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER SA220QBbix 22" Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam o fiyatın biraz üstüne bu var eğer acil lazım ise alınıp kullanılabilir .
Bunu alacağına 2. elden herhangi bir monitör alabilir 1k civarına. 3k civarına çıkarsa zaten 144 165hz monitörler var.ACER SA220QBbix 22" Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER SA220QBbix 22" Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam o fiyatın biraz üstüne bu var eğer acil lazım ise alınıp kullanılabilir .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tercihim biraz bekleyip birikim yapıp daha iyi bir şey almak olur.
2.El tercih meselesi benim tercihim hep sıfırdan yana olur ama bütçe çok kıstlı olduğundan....Bunu alacağına 2. elden herhangi bir monitör alabilir 1k civarına. 3k civarına çıkarsa zaten 144 165hz monitörler var.
5 k yapabiliyor yap yoksa bekle yada 2. El alButcem cok az bu fiyat bandinda ne alinabilir
TV takıp kullanmazını önermem 2. ele yönelinButcem cok az bu fiyat bandinda ne alinabilir