Biraz arttırırsan biraz daha iyi kulaklıklar var.150ye kadar
Kulaklığım gayet yerinde çalışıyor mikrofonunun bozulduğunu kastettim ben mikrofon lazım
Kusura bakmayın kulaklık sandım, Bilgim yok.Kulaklığım gayet yerinde çalışıyor mikrofonunun bozulduğunu kastettim ben mikrofon lazım
O zaman bu siteden bakın garantiside var ayrıca yanında 7.1 ses kartı da var.Ama garanti sorunu var ve + olarak ekleniyormuş gümrük parası kargo parası :/
Güvenilirlik açısından sorun olurmu hiç duymadım bu siteyiO zaman bu siteden bakın garantiside var ayrıca yanında 7.1 ses kartı da var.
Medusa kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamıyorum ve çok memnunum, teknoloji şans işidir bunu anladım.GamePower Medusam var 2. kez bozuldu artık yeter yeni mikrofon almam lazım bu süreçte derslere giriyorum garantiye gönderemem daha o yüzden uygun fiyata bir mikrofon önerir misiniz?
30 yıllık site açıkçası bilemiyorum ya kısaca mikrofon modeli BM800 olarak düşünün başka yerlerde de sıkça satılıyor güzel mikrofon zaten. Profesyonel müzik yaptırmaz ama amatör müzik bile yaptırır bir mikrofon.Güvenilirlik açısından sorun olurmu hiç duymadım bu siteyi
Ufaktan youtubeye girmeyi düşünüyorum bunu kullanabilir miyim yeterlimi30 yıllık site açıkçası bilemiyorum ya kısaca mikrofon modeli BM800 olarak düşünün başka yerlerde de sıkça satılıyor güzel mikrofon zaten. Profesyonel müzik yaptırmaz ama amatör müzik bile yaptırır bir mikrofon.