Neler Yeni

Uyku sorunumu nasıl halledebilirim?

ust4

80+ Bronze
Sınav senesindeyim. Okul, dershane derken haftanın her günü sabah 7 akşam 5 buralardayım. Akşam eve gelince yorgun oluyorum uyuyup gece çalışmak daha verimli oluyor benim icin fakat bu sefer sabaha kadar uyumuyorum okul ve dershane de cok yorgun oluyorum çoğu derste uyuyorum. Akşamları uyuduğum uykunun kalitesini artırabilirsem çözebilirim diye düşünüyorum sizin önerileriniz nedir?
Uyku kalitesini artırmak icin böyle bişi buldum sizce faydalı olur mu?
Ürün : LİNK

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,551
İsim
Mehmet Aslan
Sınav senesindeyim. Okul, dershane derken haftanın her günü sabah 7 akşam 5 buralardayım. Akşam eve gelince yorgun oluyorum uyuyup gece çalışmak daha verimli oluyor benim icin fakat bu sefer sabaha kadar uyumuyorum okul ve dershane de cok yorgun oluyorum çoğu derste uyuyorum. Akşamları uyuduğum uykunun kalitesini artırabilirsem çözebilirim diye düşünüyorum sizin önerileriniz nedir?
ilaçtan ziyade vücudunuzun her tarafını iyice esnetmek ve ışıktan arındırılmış bir ortamda uyumaya çalışmak daha faydalı olacaktır. Çok uykusuzluk çektim senin gibi bu şekilde düzeldi.

ust4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilaçtan ziyade vücudunuzun her tarafını iyice esnetmek ve ışıktan arındırılmış bir ortamda uyumaya çalışmak daha faydalı olacaktır. Çok uykusuzluk çektim senin gibi bu şekilde düzeldi.
odam da siyah perde var genellikle eve geldiğim gibi kapatıyorum. Uyuduğum süre boyunca asla ışığa maruz kalmıyorum diyebilirim. Esnemek konusunda da her gün düzenli olmasa da egzersiz yapıyorum 2 3 günde bir fakat uyandığım zaman dinç olamıyorum ve bahsettiğim diğer sorunlar hep baş gösteriyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,813
İsim
Emir
hocam selamlar bende sınav senesindeyım ve bende senini gibiyim hemen hemen dershane ve spor var okulum açıkta ve meletonin işi daha derin bi uyku saglıyor uyku kalitesi için ışıksız bir ortam arkadaşında dediği gibi zma(çinko magnezyum) uyku kalitesi arttırıyor muhabbeti var fakat böyle aman aman fark edeceğini sanmıyorum çünkü bende spordan dolayı kullandım öyle bir fark görmedim önemli olan ışıksız yerde uyku ve akşam 10 gibi uyuman lazım erken kalkıyorsan
Kaçırmışım okuldan geldiğin gibi uyumayıp dinlenip ders calısmalısın gece ders calısmak keyifli olabilir fakat gece alınan uyku daha iyi olur

ust4

80+ Bronze
hocam selamlar bende sınav senesindeyım ve bende senini gibiyim hemen hemen dershane ve spor var okulum açıkta ve meletonin işi daha derin bi uyku saglıyor uyku kalitesi için ışıksız bir ortam arkadaşında dediği gibi zma(çinko magnezyum) uyku kalitesi arttırıyor muhabbeti var fakat böyle aman aman fark edeceğini sanmıyorum çünkü bende spordan dolayı kullandım öyle bir fark görmedim önemli olan ışıksız yerde uyku ve akşam 10 gibi uyuman lazım erken kalkıyorsan
eve geldikten sonra uyuyorum 6 7 gibi 23.30 00.00 gibi uyanıp çalışmaya başlıyorum. odam bahsettiğim gibi kapkaranlık.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eve gelince yap kahveni arkayada biraz enerjik şarkı veya video aç öyle dene bi ders çalışmayı uyumak yerine

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,813
İsim
Emir
eve geldikten sonra uyuyorum 6 7 gibi 23.30 00.00 gibi uyanıp çalışmaya başlıyorum. odam bahsettiğim gibi kapkaranlık.
hocam olmaması gereken işte gece uyuman laızm aslında hani 3.5saatlik uykuyla 8saat verim alma muhabbeti varya gece 10dan sonra vücudun melatonin salgılıyor ve daha verim alıyorsun ben 10 11gibi uyuyup 6da kalkan birisiyim ve bana gayet yetiyor sabah 9da evden cıkıp aksam 7 gıbı evde oluyorum

ust4

80+ Bronze
Eve gelince yap kahveni arkayada biraz enerjik şarkı veya video aç öyle dene bi ders çalışmayı uyumak yerine
ailem uyanık oluyor bu zamanlarda durmadan bana işleri düşüyor yatağa girince rahat kalıyorum. akşamları bu yüzden de uyuyorum düzgün bir verim alamıyorum geceleri daha verimli çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam olmaması gereken işte gece uyuman laızm aslında hani 3.5saatlik uykuyla 8saat verim alma muhabbeti varya gece 10dan sonra vücudun melatonin salgılıyor ve daha verim alıyorsun ben 10 11gibi uyuyup 6da kalkan birisiyim ve bana gayet yetiyor sabah 9da evden cıkıp aksam 7 gıbı evde oluyorum
sizce bu linkini attığım ürün etkili mi? yorumlarını okuyunca herkesin baya memnun kaldığını gördüm.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,813
İsim
Emir
ailem uyanık oluyor bu zamanlarda durmadan bana işleri düşüyor yatağa girince rahat kalıyorum. akşamları bu yüzden de uyuyorum düzgün bir verim alamıyorum geceleri daha verimli çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce bu linkini attığım ürün etkili mi? yorumlarını okuyunca herkesin baya memnun kaldığını gördüm.
öyle aman aman bir etkisi olmaz dediğim gibi.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
kendiliğinden mi uyanıyorsun 12 de yoksa alarmla mı

ust4

80+ Bronze
kendiliğinden mi uyanıyorsun 12 de yoksa alarmla mı
genellikle kendim ama her ihtimale karşı 00.30 a alarm kuruyorum bazen fazladan uyuduğumda alarm ile kalkıyorum

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
genellikle kendim ama her ihtimale karşı 00.30 a alarm kuruyorum bazen fazladan uyuduğumda alarm ile kalkıyorum
uyanma saatini 2 veya 3 yap bakalım etkisi olacak mı çünkü diyorlar ya en etkili uyku saati gece 11 ile 3 arası diye belki işe yarar

• Beğen
Reaksiyonlar: ust4

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,551
İsim
Mehmet Aslan
odam da siyah perde var genellikle eve geldiğim gibi kapatıyorum. Uyuduğum süre boyunca asla ışığa maruz kalmıyorum diyebilirim. Esnemek konusunda da her gün düzenli olmasa da egzersiz yapıyorum 2 3 günde bir fakat uyandığım zaman dinç olamıyorum ve bahsettiğim diğer sorunlar hep baş gösteriyor.
hocam esneme hareketi derken o tarzda değil , yatakta yapılması gereken esneme hareketleri var bunlara googleden ulaşabilirsin vücudu inanılmaz rahatlatıyor. Ayrıca beyni manipüle etmenin bazı yolları var uyurken şu saatte kalkmam gerek diye sürekli tekrar edersen beynine bunu kodlayabilirsin beyin yorgun olsa bile istediğin saatte uyanabilir. (şaka değil alarmsız kalkabiliyorum) Ve son olarak bende öğrenci olduğum için nasıl beslendiğin hakkında az buçuk tahminim var beslenmene dikkat et , kafeini belli saatler dışında alma. Bunları uyguladım ve gerçekten çok iyi verim aldım uykumun kalitesi arttı 4-5 saat arası uyku ile bütün günü rahatça çıkarabiliyorum (sabah 7 gece 3)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,019,868
Üyeler
161,624
Son üye
ahmet455