Neler Yeni

Uyumaya çalışıyorum ama bir türlü rahat edemiyorum

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhabalar uzatmadan anlatmaya çalışacağım, uyumaya çalışıyorum en başta çok sıcak oluyor o yüzden yastığa sarılıyorum ama sıcak geçtikten sonrayarım saat falan battaniyeyle boğuşuyorum :D kısacası deli gibi yattığım için uyuyamıyorum ne yapmam lazım uyuyamama sorunu yaşayanlar varmı ?

(yastık her zaman soğuktur bilmeyende ne bilm :kekw: )

Bu arada önceki açtığım konuları bu konu içerisinde söylemeyin lütfen o sorunlarımı çözdüm.

TamerKs

80+ Silver
Merhabalar uzatmadan anlatmaya çalışacağım, uyumaya çalışıyorum en başta çok sıcak oluyor o yüzden yastığa sarılıyorum ama sıcak geçtikten sonrayarım saat falan battaniyeyle boğuşuyorum :D kısacası deli gibi yattığım için uyuyamıyorum ne yapmam lazım uyuyamama sorunu yaşayanlar varmı ?

(yastık her zaman soğuktur bilmeyende ne bilm :kekw: )

Bu arada önceki açtığım konuları bu konu içerisinde söylemeyin lütfen o sorunlarımı çözdüm.
Uykun gelince yatağa geç, uykun yoksa uğraşma.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uykun gelince yatağa geç, uykun yoksa uğraşma.
Hocam sorun o işte geliyor zaten ama koltukta aşırı rahat uyuyorum yatakta uyuyamıyorum ve sorunda koltuğun açılıp yatak olması o.O2

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Hocam sorun o işte geliyor zaten ama koltukta aşırı rahat uyuyorum yatakta uyuyamıyorum ve sorunda koltuğun açılıp yatak olması o.O2
hocam ben öneri verirsem ban kesin ama uykuda kesin

Top Bottom