Uyumlu olurmu yardım edermisiniz rica etsem

Reaksiyon skoru
1
Amd Ryzen 7 9800X3D 4.70GHZ 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket Am5 Tray Işlemci, aldım ama ana kart ve ram larım uyumlu değil, anakart ve ram alacağım
Ana Kart: MSI MB PRO B650M-B AM5 DDR5 6800MHZ(OC) HDMI VGA M.2 USB3.2 2.5G LAN Matx
Ram: CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5 C36 1,35V Ram AMD EXPO (CMH32GX5M2E6000Z36W)
bu iki ürünu alsam uyumlu olurmu sorun çıkarmı bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim değerli yorum ve bilgileriniz için.

alabilirsin uyumlular ama parcaları iyi arastırdın mı son kararın mı yani

alabilirsin uyumlular ama parcaları iyi arastırdın mı son kararın mı yani
bütçem bunlara yetti anca bunları alabiliyorum. bütçe max 20 bin, daha iyileri varsa tavsiye alabilirim fazla bilgim yok bu konularda çevrmde de anlıyan yok malesef sorabileceğim tavsiyelerede açığım bunu alırsanız daha iyi olur gibisinden 18,200 bu iki ürün

bütçem bunlara yetti anca bunları alabiliyorum. bütçe max 20 bin, daha iyileri varsa tavsiye alabilirim fazla bilgim yok bu konularda çevrmde de anlıyan yok malesef sorabileceğim tavsiyelerede açığım bunu alırsanız daha iyi olur gibisinden
hocam ben 2 yıldır hic arastırmıyorum bi sey diyemem ama bence almadan once bi forumda konu acın parcalar hakkında alınır mı bu fiyata baska öneriniz var mı gibisinden ama bu parcalar birlikte calısır uyumlular tek diyebilecegim sey bu

hocam ben 2 yıldır hic arastırmıyorum bi sey diyemem ama bence almadan once bi forumda konu acın parcalar hakkında alınır mı bu fiyata baska öneriniz var mı gibisinden ama bu parcalar birlikte calısır uyumlular tek diyebilecegim sey bu
tamamdır çok teşekkür ederim kıymetli bilgileriniz için sağolun varolun

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Amd Ryzen 7 9800X3D 4.70GHZ 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket Am5 Tray Işlemci, aldım ama ana kart ve ram larım uyumlu değil, anakart ve ram alacağım
Ana Kart: MSI MB PRO B650M-B AM5 DDR5 6800MHZ(OC) HDMI VGA M.2 USB3.2 2.5G LAN Matx
Ram: CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5 C36 1,35V Ram AMD EXPO (CMH32GX5M2E6000Z36W)
bu iki ürünu alsam uyumlu olurmu sorun çıkarmı bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim değerli yorum ve bilgileriniz için.
Özellikle amazonda daikalık düşüşler oluyor. 6000 mhz cl30 ramlar 5-6k ya satılıyor. Herşeyi sepete ekle ve düzenli takip et. Anakartını bu işlemciye hiç yakıştıramadım. Atx almanı öneririm, msi mag b650 tomahawk, msi pro b650A tarzı atx iyi vrm ve heatsinkli bir şey al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,140
Üyeler
186,025
Son üye
Zapkinus55
Geri