Neler Yeni

Uzak masaüstü bağlantı programları

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Önerebileceğiniz, bilgisayara bağlanmadan bile belli aralıklarla ekranını görebileceğim uzak masaüstü bağlantı programı var mı? Anydesk ve Teamviewer önermeyin, biliyorum.

Örn:
1675492730863.png

Reyconjeff

80+ Bronze
chrome uzaktan masaüstü kullanıyorum ben

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chrome uzaktan masaüstü kullanıyorum ben
Onu da biliyorum, unuttum eklemeyi.
Bağlanmadan ekranı görebileceğim bir program istiyorum, örnekte olduğu gibi.
3-5 saniye aralıklarla ekran görüntüsü yenilenecek.

Reyconjeff

80+ Bronze
Onu da biliyorum, unuttum eklemeyi.
Bağlanmadan ekranı görebileceğim bir program istiyorum, örnekte olduğu gibi.
3-5 saniye aralıklarla ekran görüntüsü yenilenecek.
Bağlanmadan ekranı nasıl göreceksin öyle bişi varsa merak ettim :D yazan olursa bakalım

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bağlanmadan ekranı nasıl göreceksin öyle bişi varsa merak ettim :D yazan olursa bakalım
Var mı yok mu ben de bilmiyorum o yüzden :D arkaplanda çalışıp belirli aralıklarla ekran görüntüsünü güncelleyecek bir şey varsa güzel olur.

Reyconjeff

80+ Bronze
Var mı yok mu ben de bilmiyorum o yüzden :D arkaplanda çalışıp belirli aralıklarla ekran görüntüsünü güncelleyecek bir şey varsa güzel olur.
Chrome masaüstü nedne kullanmıyorsun arka planda çalışıyor ve otomatik pc kapatılıp açılsa bile otomatik bağlanma aktif hiç bir işlem yapmadan direkt bağlanıyorsun. Belirttiğiniz sistem biraz casus yazılıma giriyor gibi yani illa ki vardır ama kolay bulunabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Chrome masaüstü nedne kullanmıyorsun arka planda çalışıyor ve otomatik pc kapatılıp açılsa bile otomatik bağlanma aktif hiç bir işlem yapmadan direkt bağlanıyorsun. Belirttiğiniz sistem biraz casus yazılıma giriyor gibi yani illa ki vardır ama kolay bulunabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Durduk yere bağlanıp kontrol etmek istemiyorum makineleri o yüzden, bir sorun varsa orada görüp öyle bağlanmak istiyorum.
İnternet kafe programlarında da var mesela, izleyebiliyorsun oradan bilgisayarı. O tür bir şey lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buldum hocam, hallettim araştırarak. TightVNC ve MightViewer ile yapılıyor. Güzel oldu :D İşine yarayan olursa kullanabilir ama MightViewer 30 günden sonra paralı ve pahalı. Alternatifleri de vardır illa ki. Umarım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom