Neler Yeni

Uzaktan mobil olarak çalışmak mümkün mü ?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
herkese selamlar, yazılım müh 1. sınıf öğrencisiyim. harçlığımı çıkarmak için çalışmak istiyorum. ama gelin görün ki bulunduğum yerde iş imkanı yok. saat 5'ten sonra ve geceleri çalışabilirim. diksiyonum iyidir 10 parmak klavye kullanıyorum hızım gayet iyidir. fikriniz nedir böyle bir şey mümkün mü ??

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Home office tarzı bişeyler yapabilirsin, call center olabilirsin mesela, hepsiburadanın canlı desteği olabilirsin gibi gibi seçenekler var evden çalışmak için.
Veya çok vakitin varsa yazılımla alakalı bişeyler yapıp satabilirsin mesela dükkanlara bedava QR Menü tasarlayıp adını çıkarabilirsin, zamanında bende Menü tasarlayıp para kazanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle bu yeni çıkan yasa gereği dükkan girişlerine menü koyma zorunluluğu bana çok para kazandırdı, zaten adam yok piyasada ben kaptım o işi bölgedeki esnaflar için

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
herkese selamlar, yazılım müh 1. sınıf öğrencisiyim. harçlığımı çıkarmak için çalışmak istiyorum. ama gelin görün ki bulunduğum yerde iş imkanı yok. saat 5'ten sonra ve geceleri çalışabilirim. diksiyonum iyidir 10 parmak klavye kullanıyorum hızım gayet iyidir. fikriniz nedir böyle bir şey mümkün mü ??
bu sitelerin yazılı desteklerinde işe girebilirsin bence.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Home office tarzı bişeyler yapabilirsin, call center olabilirsin mesela, hepsiburadanın canlı desteği olabilirsin gibi gibi seçenekler var evden çalışmak için.
Veya çok vakitin varsa yazılımla alakalı bişeyler yapıp satabilirsin mesela dükkanlara bedava QR Menü tasarlayıp adını çıkarabilirsin, zamanında bende Menü tasarlayıp para kazanıyordum

Özellikle bu yeni çıkan yasa gereği dükkan girişlerine menü koyma zorunluluğu bana çok para kazandırdı, zaten adam yok piyasada ben kaptım o işi bölgedeki esnaflar için
call center için nerelere başvurabilirim tavsiyeniz var mı ?

bu sitelerin yazılı desteklerinde işe girebilirsin bence.
başvuru yapacağım sizin önerdiğiniz firma markalar var mı ??

hepsiburadaya baktım sadece şubede çalışacak eleman arıyorlarmış şu an diğer sitelere vs de bakacağım hangisi alırsa

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
call center için nerelere başvurabilirim tavsiyeniz var mı ?

başvuru yapacağım sizin önerdiğiniz firma markalar var mı ??

hepsiburadaya baktım sadece şubede çalışacak eleman arıyorlarmış şu an diğer sitelere vs de bakacağım hangisi alırsa
Bankalarda olabilir hocam detay bilmiyorum benim yengem akbank call center oldu evde çalışıyor pc verdiler ama çocuklu olduğu için çok devam edememişti

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankalarda olabilir hocam detay bilmiyorum benim yengem akbank call center oldu evde çalışıyor pc verdiler ama çocuklu olduğu için çok devam edememişti
Bankalara vs girmek zor hocam ogrenciyi almazlar arastiriyorum su an

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR