Yardım Uzun zamandır kulanılmayan Laptop açılmıyor ( Huawei )

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
arkadaşlar jarza takıuyorum arz ekranı gelmiyor leptop olduğu için içinede bakamıyorum garantisi bozulmasın diye ya abim laptop a bişey yaptı yada laptop kendini güç moduna felan aldı laptop yaklaşık 1 senedir kulanılmıyor oyle boş yatıyor modeli ya d16 ya d15 olması lazım klavyenin sağında solunda haporlor bulunuyor 2022 versiyon / güncelleme jarz etmeye çalıştığım kablo orjinal kablosu değil normal bir Type-C kablo

Şu an kullandığın kablon şarj edemiyor olabilir. sorun onda değilse garantiye gönderebilirsin laptopu
3 5 farklı kabloda denedim hiç birinde gelmedi görüntü ama garantiye gonderirsem kulanıcı hatası cıkare cınku kasasında hasar var 2 sene once düşürdüm laptopu ama onla alaklı değil jarz problemi çünkü düşürdükten sonra sağlam dı çalışıyordu

Kablonda sorun yoksa muhtemelen içinde toz birikmesi vs. varsa ondan kaynaklıda olabilir. Garantiye yollamayı dene yinede kullanıcı hatası diyip yollarlarsa mecbur kendin açıp temizlemeyi deneyebilirsin. Veya tavsiye etmem ama tanıdığın tamirci falan varsa ona verebilirsin

Kablonda sorun yoksa muhtemelen içinde toz birikmesi vs. varsa ondan kaynaklıda olabilir. Garantiye yollamayı dene yinede kullanıcı hatası diyip yollarlarsa mecbur kendin açıp temizlemeyi deneyebilirsin. Veya tavsiye etmem ama tanıdığın tamirci falan varsa ona verebilirsin
anladım sağol

Geri